Home

VESTI

Vodimo vas na premijeru filma “Braća”

No Comments Film

Vodimo vas na premijeru filma "Braća"Najnoviji film Džima Šeridana je drama o porodičnim odnosima, prelomljena kroz priču o dvojici braće od kojih jedan odlazi u rat u Avganistanu.

 

Ujedno je i rimejk istoimene drame danske rediteljke Suzane Bier, snimljene pre samo nekoliko godina, što ga čini najmlađim rimejkom jednog filma.

 

Clubbing.rs, u saradnji sa distributerom MCF vas vodi na premijeru ovog filma, 15.04.2010. u bioskopu Kolosej. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email koji sadrži ime, prezime i broj telefona na ulaznice at clubbing.rs! Subject:"Braća".

 

Kada odlikovani marinac, Sem, nestane tokom akcije, brat otpadnik, Tomi, kod kuće brine o njegovoj ženi i deci – sa posledicama koje će potresti temelje čitave porodice.

Ali Sem nije mrtav, njega i njegovog saborca uhvatili su talibanski borci. U udaljenim, okrutnim vrletima Pamira, Sem proživljava traume koje prete da mu oduzmu i poslednji delić čovečnosti. I dok u dalekim predelima uništavaju Semovu samosvest, Tomova slika njega samog jača kod kuće.

 

 

Vodimo vas na premijeru filma "Braća"

Vodimo vas na premijeru filma "Braća"

 

U bolu i osećaju čudnovatosti prema novom životu, između Grejs i Tomija počinje da se razvija privlačnost. Dugotrajni ledeni odnos počinje da se topi, međutim, oboje su uplašeni i postiđeni zbog obostrane privlačnosti koja ga je zamenila.

Kada se Sem neočekivano vrati, osećaj napetosti ovlada porodicom. Sem, neuobičajeno povučen i uznemiren, počinje da sumnja i u brata i u ženu. Pošto su im uloge u porodici skoro obrnute, Sem i Tomi moraju da se izbore s fizičkim i mentalnim izazovom kada se suoče jedan s drugim.

 

Naziv filma: Braća
Originalni naziv: Brothers
Država: SAD , 2009
Trajanje: 110'
Režija: Džim Šeridan / Jim Sheridan
Uloge: Natali Portman / Natalie Portman, Džejk Džilenhal / Jake, Gyllenhaal, Tobi Megvajer / Tobey Maguire