Home

VESTI

Vodimo vas na film “Računovođa”

No Comments Film

Film "Računovođa" na Cinemafest-u!Dugoočekivani i od kritike hvaljeni film "RAČUNOVOĐA" je svoju domaću premijeru doživeo na nedavno održanom Cinemafest-u.
 

U "Računovođi" Ben Aflek se vraća na veliko platno i pokazuje sav svoj raskošni talenat.
  

Iza maske naizgled dosadnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubice. Wolff (Affleck) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA ofisu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svetske kriminalne organizacije.

 

Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu finansija koje vodi Ray King (J.K. Simmons), ali sa vremenom počinje da radi za kompaniju unutar koje je Dana Cummings (Kendrick) otkrila finansijsku malverzaciju koja uključuje milione  dolara. Nakon knjigovodstvene  kontrole, Chris polako razotkriva istinu.

 

 

 Film "Računovođa" na Cinemafest-u!

Film "Računovođa" na Cinemafest-u!

 

 

The Accountant je film režisera Gavina O’Connora koje prati život jednog prilično neobičnog čoveka. Nakon premijere na CINEMAFEST-u film će se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TPDSIZ3IPpc|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Trejler – Računovođa

 

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na projekciju filma "RAČUNOVOĐA" u subotu 5.11.2016. godine u 21:30h, bioskop CINEPLEXX Delta City!

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"RAČUNOVOĐA".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}