Home

VESTI

Vodimo Vas na film “Paintball”

No Comments Film

Vodimo Vas na film "Paintball"Online muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa distribterom "MegaCom Film" vas vodi na film "Paintball" u ponedeljak, 28.juna.

Delimo 2×2 karte. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Obavezno u subject napišite:"Paintball".

 

Osam stranaca, okupljenih na nepoznatom mestu, učestvuje u igri pejntbola za najiskusnije i najbolje igrače.

 

Grupa putnika prijavljuje se za nedelju dana avanture. Dok idu u nepoznato, čuju ostale kako dišu u mraku, pokušavajući da umire udaranje srca dok adrenalin struji. Skidaju kapuljače kako bi otkrili da su u mračnoj šumi. Svaki od igrača i igračica opremljen je zalihama za nedelju dana: moćnom pejntbol puškom, municijom, mapama i uputstvima.

„Pejntbol“ je slasher/shooter podžanr horora, u kome se pojavljuje nepoznati, psihopatski ubica.

 

 

 Vodimo Vas na Paintball

Vodimo Vas na Paintball

 

 

Žanr: Triler, Akcija, Horor
Jezik: Engleski
Zemlja: Španija
Godina: 2009.
Trajanje: 90 min.
Distributer: MCF – MegaCom Film
Režija: Daniel Benmayor
Scenario: Mario Schoendorff
Glumci: Brendan Mackey, Jennifer Matter, Patrick Regis, Iaione Perez, Neil Maskell, Anna Casas, Peter Vives Newey, Claudia Bassols, Felix Pring, Joyce Müller, Joshua Zamrycki, Josep Seguí, Lada Rudakova, Reg Wilson

Sinopsis
Grupa putnika prijavljuje se za nedelju dana avanture. Dok idu u nepoznato, čuju ostale kako dišu u mraku, pokušavajući da umire udaranje srca dok adrenalin struji. Skidaju kapuljače kako bi otkrili da su u mračnoj šumi. Svaki od igrača i igračica opremljen je zalihama za nedelju dana: moćnom pejntbol puškom, municijom, mapama i uputstvima. Deonica koju treba da pređu sastoji se od jaruga, pećina i staza sa preprekama. U šumi će se susresti sa protivničkim timom. Pobednici će biti oni koji poraze protivnike i pređu celu deonicu. Želeli su avanturu? Dobili su je. Nevidljivi snajperi prikovali su ih za mesto zasipajući ih bojom. Odjednom, jedan od članova grupe ruši se u agoniji. Crvena boja krvi meša se sa bojom. Zavlada pometnja. Ko puca na grupu? U tišini, članovi grupe zure jedni u druge, zure u šumu – tražeći izdajnika, ili bilo kakvo objašnjenje. Pravila igre su se promenila. Jedino pravilo sada je zakon džungle, i niko nikome ne veruje.

O filmu
Osam stranaca, okupljenih na nepoznatom mestu, učestvuje u igri pejntbola za najiskusnije i najbolje igrače. Međutim, od početka je jasno da se pravila menjaju i da će igrati mnogo drugačije. Bore se za opstanak i shvataju da im je protivnik, zapravo, sama igra.
„Pejntbol“ je slasher/shooter podžanr horora, u kome se pojavljuje nepoznati, psihopatski ubica, čije žrtve postaju igrači pejntbola. Jedino čime oni mogu da mu uzvrate su puške za pejntbol sa municijom napunjenom samo bojom.
 
O reditelju
Reditelj Danijel Benmajor, rođen 1973. godine u Barseloni, tokom rediteljske karijere bavio se režiranjem marketinških spotova za kompanije kao što su „Sony Playstation“, „Fanta“, „Orange“, „Mercedes“, „Nissan“, „Renault“, „Vodafone“, „Samsung“. „Pejntbol“ je njegov prvi dugometražni film. U postprodukciji se trenutno nalazi njegov drugi film, istorijska avantura „Bruc“.