Home

VESTI

Vodimo vas na film “Life in a day”

No Comments Film

Vodimo vas na projekciju filma "Life in a day"

Film producenta Ridlija Skota, nastao na Youtubu-u, pokazuje kako izgleda jedan dan na Zemlji.

Kako izgleda jedan dan na planeti? Kako bi izgledao film sačinjen od delića života ljudi od Australije do Zambije, od centra megapolisa do najudaljenijih predela Zemlje?

 

"Život u jednom danu", projekat nastao u saradnji producentske kuće Ridlija Skota, "Free UK", i Youbube.com, želi da odgovori na ova pitanja.

Stanovnici planete pozvani su da 24. jula 2010. godine snime video koji će pokazati delić njihove svakodnevice, i postave taj video snimak na Youtube.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom MCF vas vodi na projekciju filma "Life in a Day", četvrtak 23. jun 2011. 22h bioskop Kolosej.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"FILM: LIFE IN A DAY".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Svet je reagovao tako što je postavio više od 80.000 video snimaka koji su predstavljali više od 4500 sati duboko ličnih, snažnih filmova.

 

Od tih snimaka Oskarom nagrađeni reditelj Kevin Mekdonald (Poslednji kralj Škotske) i producent Ridli Skot napravili su izuzetan, duhovit i radostan devedesetominutni film koji pokazuje kako izgleda biti živ na planeti danas.

 

 

 Life in a day

Life in a day

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}