Home

VESTI

Vodimo vas na BLOCKBUSTER!

No Comments Film

Vodimo vas na BLOCKBUSTER!Komedijom "Mlađi referenti" otvorena je prva letnja revija filmskih hitova "Blockbuster", koja će trajati do 19. juna u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Oven Vilson i Vins Von, koji igraju glavne uloge u filmu, najsmejali su publiku pričom o generacijskim razlikama i suočavanju sa modernom tehnologijom.

 

Na programu  su filmovi "Vatrena trka","Samo bog prašta" i "Poziv". Danijel Kalparsoro, reditelj filma "Vatrena trka", predstaviće se posetiocima revije u Sava centru. „Vatrena trka“ je priča o eksplozivnom ljubavnom trouglu koji čine konobarica, njen dečko i ljubavnik, umešani u pljačke i ilegalne trke kolima. U filmu igraju Aleks Gonzales (X-Men: prva klasa) i Adrijana Ugarte, perspektivna španska glumica.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na sledeće filmove: Slučajni ljubavnici, Žestoke devojke, Prva godina braka, Lice ljubavi, Svetski rat Z, Kleopatra, Samo Bog prašta, Film iznenađenja.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NAZIV FILMA" koji želite da gledate.

Rok za slanje mailova je do 12h na dan pojekcije, za svaki pojedinačni film, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Novo ostvarenje Nikolasa Vindinga Refna, triler "Samo bog prašta", sa Rajanom Goslingom i Kristin Skot Tomas u glavnim ulogama. Gosling igra Džulijana, krijumčara droge, koji živi opasnim životom na ulicama Bankoka. Stvari se još više komplikuju kada njegova majka zatraži da pronađe i kazni odgovorne za ubistvo njegovog brata. Film je premijerno bio prikazan na 66. Kanskom festivalu, gde se našao u trci za Zlatnu palmu.

"Poziv", triler Breda Andersona sa Hali Beri u glavnoj ulozi, biće takođe prikazan. Kada Džordan, veteranka hitne službe, primi poziv od tinejdžerke koja je upravo oteta, shvata da se mora suočiti sa ubicom iz prošlosti kako bi spasila život nedužne devojčice.

 

 Vodimo vas na BLOCKBUSTER!

Vodimo vas na BLOCKBUSTER!

 

Na programu revije naći će se sinhronizovani animirani filmovi "Kruds" i "Čuvari tajnog kralljevstva". Posetioce "Blockbuster-a" sutra očekuju kontroverzna biografska drama Majkla Vinterbotoma "Lice ljubavi", novo ostvarenje Pedra Almodovara "Slučajni ljubavnici" i psihološki triler Stivena Soderberga "Neželjeno dejstvo".

Tokom trajanja revije u holu ispred Velike dvorane, publika će moći da pogleda izložbu „Elizabet Tejlor perom Politike“,koju su povodom projekcije obnovljene i remasterizovane verzije spektakla „Kleopatra“ priredili dnevni list „Politika“ i „MCF MegaCom Film“.

Zabavan sadržaj obezbedila je i kompanija Samsung, sponzor revije "Blockbuster". Kroz interesantne aktivacije, posetioci revije mogu da iskuse najnoviju Samsung tehnologiju i upoznaju se sa aktuelnom ponudom ove kompanije – telefonima, tabletima i televizorima poslednje generacije.

 

 Vodimo vas na BLOCKBUSTER!

Vodimo vas na BLOCKBUSTER!

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}