Home

VESTI

Uskoro film o Majklu Džeksonu

No Comments Film

Uskoro film o Majklu DžeksonuPočinje snimanje filma o Majklu Džeksonu (Michael Jackson) koje će većim delom biti zasnovano na sudskom procesu iz 2005. godine u kom je kralj popa bio optužen za zlostavljanje dece.

Naziv novog filma koji će se snimati na osnovu detalja iz života preminulog kralja popa glasi “Michael Jackson: Life of an Icon”. 

 

Film će producirati Majklov bliski prijatelj iz detinjstva koji će u film ubaciti oko 50 intervjua sa članovima porodice i prijatelja, a iz produkcije su otkrili da će gledaoci biti upoznati sa nepoznatim detaljima sa suđenja koje se odigravalo 2005. godine, a biće prikazano i kako je Džeksonova porodica reagovala na optužbe za zlostavljanje dece.

 

 

 U filmu će biti i nepoznatih detalja iz života Majkla Džeksona

U filmu će biti i nepoznatih detalja iz života Majkla Džeksona

 

 

U filmu će biti prikazan i intervju sa Majklovom najstarijom sestrom Rebi koja retko daje izjave za medije, a život popularnog muzičara biće prikazan od perioda nastupa sa grupom “Jackson 5”, pa sve do kontroverzne smrti uzrokovane uzimanjem lekova.

Majklova majka je izjavila da će to biti odličan film koji će mnogima naterati suze na oči, ali će i pomoći da svi shvate kakav je zaista bio Majkl Džekson.

 

 

 

Izvor:

Blic