Home

VESTI

Über Life – interaktivni film

No Comments Film

Über Life – interaktivni filmSpremite se za najzanimljiviju avanturu ove jeseni: ÜBER LIFE – interaktivni film.

ÜBER LIFE je novo ostvarenje producentske kuće Emote (koja vam je poznatija po svom prošlom filmu Beogradski fantom) i to je interaktivni film, na granici između epske fantastike i pc igrica, koji Vas postavlja u aktivnu ulogu filmskog reditelja i pruža vam mogućnost da sami odaberete scene koje želite da pratite, čime utičete na sudbinu glavnog junaka.

 

Glavnog junaka tumači popularni fantom Milutin Milošević, čije avanture pratimo kroz šumu, pustinju ili grad, u potrazi za izgubljenom dragom i smislom života. Na tom putu čekaju ga mnoge prepreke i jedino će ga ljubav spasiti od mračnih sila koje vrebaju sa svih strana.

 

Stalno preplitanje sna i jave, odlična muzika i fotografija, veliki broj nadrealnih scena i specijalnih efekata su samo neke od karakteristika ovog filma u koje se morate sami uveriti.

Ono što ovaj film čini drugačijim od drugih je njegova interaktivnost. To je zapravo film na granici sa video igricom, film koji se gleda i „igra“, a to funkcioniše bukvalno tako što će svaka scena na kraju da se „zamrzne“ i zatamni i svaki gledalac će jednostavnim klikom na sličicu moći da bira ”kuda dalje”. Na samom početku, posle uvodnog dela, otvaraju se 3 mogućnosti kojim putem možete poći – šuma, pustinja ili grad, a posle svaki od puteva krije nove izbore i nove avanture.

 

 

Über Life

Über Life

Film će izaći kao DVD izdanje, koje će osim DVD varijante filma koja će moći da se pokrene na običnim kućnim DVD plejerima, sadržati i flash varijantu filma u HD rezoluciji i to bi bio najbolji doživljaj ovog filma.

 

ÜBER LIFE će imati svoju premijeru 1. novembra u Šoping centru UŠĆE, i to u prizemlju u glavnom holu, gde će vam reditelj i glumci objasniti a potom pomoću velikih ekrana i pokazati kako film funkcioniše. Potom će se nastaviti promocija DVD-a filma svakog dana u Ušću od

1. do 10. novembra, kako biste bolje razumeli i probali kako jedan interaktivni film funkcioniše. Ako vam se dopadne, na istom mestu možete kupiti i DVD (u prodavnici Big Bang) i nastaviti svoju avanturu kod kuće. DVD možete kupiti i na svim kioscima i sledećim prodajnim mestima: Videopolis, Vulkan Sremska, pumpe, itd. od 10. novembra.

Sada je sve u VAŠIM rukama!

Vidimo se od 1. do 10. u UŠĆU! Svi ste pozvani!