Home

VESTI

U prodaji karte za film “Džoni Ingliš – Ponovo u akciji”

No Comments Film

Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih komičara svih vremena, Rouan Atkinson, vraća se u naše bioskope u ulozi Džonija Ingliša, neobičnog i presmešnog tajnog agenta.

Pogledajte među prvima ovaj film u okviru COMEDY NIGHTA u četvrtak 20. septembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx MNE Delta City (Podgorica). Doživite jedinstveni žanr akcione komedije na potpuno drugačiji način, provedite pozitivno i nasmejano veče sa vašim prijateljima. Sigurni smo da će vam najsmešnije scene i situacije dugo ostati u pamćenju i izazivati osmeh na licu.

Kako je posle sajber napada identitet svih aktivnih tajnih agenata Velike Britanije otkriven, Džoni Ingliš je primoran da se povuče iz penzije i pronađe hakera odgovornog za ovaj događaj. Džoni je poslednja nada i slamka spasa Tajne službe. Kao čovek sa malo veština i čudnih metoda, Ingliš će morati da savlada izazove i prepreke koje pred njega postavlja moderna tehnologija i da uspešno okonča misiju.

Ovaj film je treći nastavak komičnog serijala u kome Rouan Atkinson reprizira ulogu omiljenog, slučajnog, tajnog agenta.”DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI” od 20. septembra je i na redovnom repertoaru svih bioskopa.

URNEBESNA KOMEDIJA “DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI” (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN) BIĆE PRIKAZANA U OKVIRU COMEDY NIGHTA 20. SEPTEMBRA U SVIM BIOSKOPIMA CINEPLEXX SA POČETKOM U 20 ČASOVA!

KARTE SU OD DANAS U PRODAJI! POŽURITE U OMILJENI CINEPLEXX BIOSKOP I KUPITE KARTU ZA FILM KOJI ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI, NARAVNO OD SMEHA!

 

 

Tags: ,