Home

VESTI

Svečano otvoren Filmstreet

No Comments Film

Svečano otvoren FilmstreetNa jednom od omiljenih beogradskih ćoškova, ispred Parobroda, treću godinu za redom otvoren je Filmstreet. Besplatni putujući letnji bioskop na otvorenom uz podršku Amstela počeo je svoje putovanje kroz beogradske parkove i ulice projekcijom filma „Reality bites“, u prisustvu brojnih posetilaca i ljubitelja kultnih filmova.

    

Svečanom otvaranju festivala su između ostalih prisustvovali i glumci Marko Živić i Gordan Kičić, kao i Zoe Kidah, pevačica popularnog benda Zemlja Gruva. Zajedno sa ostalim filmofilima, oni su imali prilike da uživaju u kultnom filmu, Amstel pivu, druženju i sve to na otvorenom.
   

Za još bolje raspoloženje brojnih posetilaca različitih generacija pobrinuo se i glumac Nenad Maričić koji je nakon projekcije filma puštao filmsku muziku.

 

U toku Filmstreet festivala, koji će uz podršku Amstela trajati naredna tri meseca, Beograđani će imati prilike da vide 50 projekcija kultnih ostvarenja na 17 nesvakidašnjih lokacija, a očekuju ih i brojna iznenađenja i odlična atmosfera.

 

 

 Svečano otvoren Filmstreet

Svečano otvoren Filmstreet

 

 

Kompletan program i više informacija nalazi se na linku.

Vidimo se u bioskopu, na ulici!