Home

VESTI

“Solo – Star Wars priča” premijerno 23. maja!

No Comments Film

Od petka 4. maja, u prodaji su karte za premijerne projekcije filma “SOLO – STAR WARS PRIČA” (SOLO: A STAR WARS STORY) koje će se održati u sredu 23. maja u odabranim bioskopima! Prodaja karata je počela simbolično na dan koji se u svetu obeležava kao “STAR WARS DAN”.  Svim fanovima sage poručujemo: “MAY THE 4TH BE WITH YOU!”

Oduvek vas je zanimalo kako je HAN SOLO postao najveći odmetnik i najbolji pilot svih galaksija? Napokon ćete gledati priču o najomiljenijem buntovniku iz STAR WARS SAGE.

Od danas možete kupiti karte za premijerne projekcije na blagajnama sledećih bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Fontana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).

Obezbedite među prvima najbolja mesta za 3D spektakl epskih razmera i uživajte u novoj Star Wars priči!

Trejler filma 

Solo – Star Wars priča ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

SOLO – STAR WARS PRIČA (SOLO: A STAR WARS STORY)

Režija: Ron Howard

Uloge: Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Baul Bettany

Scenario: Jon Kasdan

Žanr: Avantura, akcija, fantastika

Studio: Lucas film 

Od četvrtka 24. maja, film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.