Home

VESTI

Remek delo Kristofera Nolana u bioskopima

No Comments Film

Remek delo Kristofera Nolana u bioskopimaČekanju je došao kraj! Sve što se dogodilo tokom užesne bitke kod grada Dunkirka pa tako i masovnu evakuaciju savezničkih vojnika moćićemo po prvi put da vidimo u realističnom prikazu kakvog samo Kristofer Nolan može da nam pruži.

Sniman sa vrhunskim IMAX kamerama , DUNKIRK je film koji će ostati zabeležen za istoriju. Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hojta Van Hotema , poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, i Spectra.

 

Film verno prikazuje događaje tokom neverovatne bitke kod Dunkirka i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsečeni i opkoljeni nemačkom vojskom u Francuskoj od 27. maja do 4. juna 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

 

 

 DUNKIRK

DUNKIRK

 

Film „ DUNKIRK“ je najočekivaniji film ovog leta. Vrhunsko iskustvo koje ne treba da propustite.

U filmu je okupljen značajan broj najboljih glumaca današnjice, kao što su Tom Hardy, Mark Rylance i Cillian Murphy, a pridružili su im se i Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carneyj, Jack Lowden, Harryj Styles, Aneurin Barnard, James D’Arcyj i Barryj Keoghan i Kenneth Branagh.

 

 

 DUNKIRK

DUNKIRK

 

Film DUNKIRK u distribuciji Blitz Film-a stiže 20.07 i to u najprestižnijim formatu 4DX.