Home

VESTI

“Ready Player One” od sutra u bioskopima!

No Comments Film

Nova avantura legendarnog reditelja i višestrukog Oskarovca Stivena Spilberga  “READY PLAYER ONE″, bazirana  na istoimenom bestseleru Ernesta Klajna, od sutra stiže u naše bioskope. 

Film donosi priču o svetu 2045. godine, koji je pogođen energetskom krizom, globalnim otopljavanjem  i prenaseljenošću. Surova realnost je toliko nepodnošljiva da većina stanovnika vodi alternativni život u OASIS-u, unutar virtuelne stvarnosti.

U OASIS-u ljudi  mogu biti šta god požele, mogu da izgledaju  kako žele i da rade šta žele, mogućnosti su neograničene.

Gejmer Vejd Vots  glavni je junak priče koji se oseća živim jedino kada odlazi u virtuelni svet u kom sam stvara granice. A sve zahvaljujući internetu,  svojoj intuiciji i mašti. 

Prava akcija počinje kad ekscentrični milijarder i tvorac OASIS-a Džejms Holidej na samrti objavi da je postavio skriveni predmet u njegov virtuelni svet, a igrač koji ga pronađe će osvojiti njegovo bogatstvo i potpunu kontrolu nad OASIS-om.

Konkurencija je jaka, no Vejd  uspeva da otkrije ključ rešavanja prve zagonetke. Iznenada se nađe okružen neprijateljima koji će preduzeti  sve kako bi mu oduzeli nagradu. Vejd i njegova ekipa kreću u borbu za ono jedino što im je ostalo – OASIS.

Nakon velikog uspeha knjige čekalo se samo da se ova priča preseli i na velika platna.
Svi ljubitelji videoigara ili pop kulture uopšte biće oduševljeni ovim filmskim ostvarenjem.

Po reakcijama kritike i publike može se zaključiti da nam je Spilberg  pripremio još jedno filmsko remek delo koje ćemo rado pamtiti u godinama koje dolaze.

READY PLAYER ONE  možete od sutra pogledati u svim bioskopima  u distribuciji Blitza.
Jeste li spremni?

 

 

Tags: ,