Home

VESTI

Premijera filma “Star Trek: Beyond” VIDEO

No Comments Film

Premijera filma "Star Trek: Beyond" VIDEOZadovoljstvo nam je da vas obavestimo da su Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot i reditelj Džastin Lin danas objavili  da će se svetska premijera filma „STAR TREK – IZVAN GRANICA“ održati na Comic-Conu u San Dijegu u IMAX formatu u saradnji sa simfonijskim orkestrom San Dijega i IMAX korporacijom.
 

Premijera će se održati u sredu, 20. jula u Embarkadero Marina parku.
  

Ovo će biti prva svetska IMAX premijera na otvorenom, uz specijalno pojavljivanje reditelja i ekipe filma, kao i uživo koncertno izvođenje muzike iz filma koju je radio oskarovac Majk Đakino, a koju će izvoditi simfonijski orkestar San Dijega.

Reditelj Džastin Lin je rekao da je uzbuđen što će premijeru filma ispratiti s fanovima Comic-Cona i što će oni moći uživo da čuju neverovatnu muziku iz filma.

Portparol Comic-Cona, Dejvid Glenzer je izjavio: „Mi smo i privilegovani i uzbuđeni što su Paramount Pictures, Skydance i Bad Robot odabrali da ispoštuju fanove tako što će premijeru novog nastavka Star Treka održati upravo na Comic-Conu ovog leta.“

 

 

 Premijera filma "Star Trek: Beyond" VIDEO

Premijera filma "Star Trek: Beyond" VIDEO

 

 
STAR TREK IZVAN GRANICA (STAR TREK BEYOND)

Režija: Justin Lin
Uloge: Sofia Boutella, Idris Elba, Zoe Saldana
Scenario: Simon Pegg, Doug Jung
Žanr: akciona SF avantura
Studio: Paramount

Sadržaj: „Star Trek – Izvan granica“, željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom („Paklene ulice“) koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade. U filmu „Izvan granica“, posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

 

Trejler možete pogledati u nastavku:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=IeVe8CKneEs|width=450|height=364{/mgmediabot2}
STAR TREK – IZVAN GRANICA (STAR TREK BEYOND) – TREJLER B

 

 

Film "STAR TREK – IZVAN GRANICA" na redovne repertoare naših bioskopa stiže 21. jula!