Home

VESTI

Premijera “Avatara” – kupite mt:s MOBI-Kartu

No Comments Film

Premijera "Avatara" - kupite mt:s MOBI-KartuKompanija mt:s Telekom Srbija i distributerska kuća Tuck Vision pokrenule su akciju povodom najiščekivanijeg filma u 2009. godini – "Avatar" Džejmsa Kamerona.

MOBI-Karta usluga koju je kompanija Telekom Srbija pokrenula za korisnike mt:s mreže omogućava vam da premijerno zavirite u 22. vek i malenu planetu Pandoru na kojoj žive plavi humanoidi – hibridi poznati kao Avatari.

Vašu MOBI-Kartu za premijeru filma "Avatar" kao korisnik mt:s mreže, možete obezbediti putem SMS-a tako što ćete poslati poruku sa tekstom AVATAR 1 (za 1 kartu) ili AVATAR 2 (za 2 karte) na broj 5000. Cena MOBI- Karte je 300 dinara, plus 50 dinara i PDV. 

 

Premijera filma je zakazana za 16. decembar u Sava Centru.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=cRdxXPV9GNQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

Avatar

Premijera filma
Velika dvorana
16. decembar, 20.30
 

Režija: James Cameron
Uloge: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi,Joel David Moore, CCH Pounder, Peter Mensah, Laz Alonso…

Radnja filma „Avatar“ smeštena je u 22. vek na malu planetu Pandora koja je naseljena rasom Navi, ogromnim plavim humanoidima, miroljubivim dok ih neko ne napadne. Ljudi ne mogu da dišu na planeti Pandora pa su genetskim inženjeringom stvorili hibrid poznat kao Avatar, ljudski duh u telu vanzemaljca. Džejk Suli (Sem Vortington), invalid i ratni veteran, dobrovoljno se prijavio da živi na planeti Pandori kao Avatar. Zaljubljuje se u princezu Navi plemena i postaje deo sukoba između nijhovog i našeg sveta.

Rad na ovom filmu Kameron je započeo pre 14 godina kada mogućnosti za realizaciju njegove ideje još nisu ni postojale. Sada, na kraju produkcije koja je trajala četiri godine, ‘’Avatar” pruža neverovatno i do sada nedoživljeno bioskopsko iskustvo u kome će se revolucionarna tehnologija, stvorena da bi se napravio ovaj film utopiti u emocije likova i odvesti vas duboko u priču.

 

 

 

Izvor:
Sava centar
MTS Mondo