Home

VESTI

Pravednik 2: Denzel Vašington se vraća u akciju!

No Comments Film

Od 09. avgusta u bioskopima širom zemlje stiže nastavak filmskog hita „Pravednik“ iz 2014. godine – film o zaveri i osveti!

Nastavak akcionog trilera “Pravednik 2” (The Equalizer 2) reditelja Antoana Fukua sa oskarovcem Denzelom Vašingtonom u glavnoj ulozi, stiže u domaće bioskope od 9. avgusta.

U prvom delu „Pravednika“ upoznali smo Roberta Mekola (Denzel Vašington), bivšeg pripadnika specijalnih vojnih jedinica koji je lažirao sopstvenu smrt kako bi ostatak života proveo u miru a to mu na kraju nije pošlo za rukom.

U nastavku filma „Pravednik 2“ nastavlja da radi ono što najbolje zna, bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada Mekolova prijateljica i bivši operativac (Melisa Leo), strada u organizovanoj zaveri od strane obučenih ubica, Robert Mekol (Denzel Vašington​) obećava​: “Ubili su mi prijatelja. Zato ću ubiti svakog od njih. I jedino razočaranje je to što to mogu učiniti samo jednom”.

Tokom svoje osvetničke misije, Mekol se sreće sa najiskusnijim plaćenim ubicama a možda čak i sebi jednakima. “Pravednika” putovanje u nastavku vodi širom sveta, posebno u Tursku.

Fukue i Vašington već su sarađivali na prvom delu “Pravednika”, “Danu obuke” iz 2001. godine, za koji je Vašington osvojio nagradu Oskar za najboljeg glumca i 2016. godine još jednog Oskara u rimejku filma “Sedmorica veličanstvenih”.

Pedro Paskal, Bil Pulman, Melisa Leo i Ašton Sanders (“Mesečina”), pored Vašingtona čine zvezdanu glumačku ekipu u filmu “Pravednik 2”.  Na radost brojnih fanova dobre akcije, “Pravednik 2” stiže u bioskope od 9. avgusta!

 

Tags: , ,