Home

VESTI

Pogledajte trejler za epsku avanturu “Lovac i ledena kraljica”

No Comments Film

Pogledajte trejler za epsku avanturu "Lovac i ledena kraljica"Fantastični svet „Snežane i lovca“ proširuje se da bi otkrio kako su sudbine lovca Erika i kraljice Ravene duboko i opasno isprepletene. Kris Hemsvort i oskarovka Šarliz Teron vraćaju se svojim ulogama u filmu „Lovac i ledena kraljica“, epskoj akcionoj avanturi u kojoj im se pridružuju Emili Blant i Džesika Častejn, kao i reditelj Sedrik Nikolas-Trojan.

  

Producent Džo Rot („Grdana“, „Alisa u zemlji čuda“) još jednom predvodi tim u zadivljujućoj novoj priči iz legendarne sage.
 

Mnogo pre nego što se mislilo da je kraljica Ravena (Teron) ubijena od strane Snežane, ona je iz potaje gledala kako njena sestra Freja (Blant) doživljava užasnu izdaju i beži iz njihovog kraljevstva. Uz Frejinu moć da zaledi bilo kog neprijatelja, mlada ledena kraljica je provela decenije u izolovanoj zimskoj palati gde je obučavala legije smrtonosnih lovaca, uključujući Erika (Hemsvort) i ratnicu Saru (Častejn), samo da bi saznala da su njeni miljenici prekršili njen jedini zahtev: Zauvek zaključajte vaša srca za ljubav.

 

 

 Pogledajte trejler za epsku avanturu "Lovac i ledena kraljica"

Pogledajte trejler za epsku avanturu "Lovac i ledena kraljica"

 

 

Kad Freja sazna za sestrinu smrt, ona će pozvati ostale vojnike da donesu magično ogledalo kući jedinoj čarobnici koja može da upotrebi njegove moći. Ali kad otkrije da Ravena može da se vrati u život, ove zle sestre će zapretiti začaranoj zemlji dvostruko mračnijom silom koja je ikad viđena. Njihova brojna vojska izgledaće nepobedivo… ukoliko prognani lovci, koji su prekršili kardinalno pravilo njihove kraljice, ne odluče da im se suprostave.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=gKc1ve_C6jg|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 LOVAC I LEDENA KRALJICA (THE HUNTSMAN WINTER'S WAR) – trejler

 

 

Režija: Cedric Nicolas-Troyan
Uloge: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost
Žanr: epska akciona avantura
Studio: Universal

LOVAC I LEDENA KRALJICA (THE HUNTSMAN WINTER'S WAR)
U bioskopima od 21. aprila 2016.