Home

VESTI

Podzemni svet u bioskopima od 8. decembra!

No Comments Film

Podzemni svet u bioskopima od 8. decembra!Pripremite se za novo poglavlje mega-popularne franšize: „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ od 8. decembra u bioskopima!
 
Ove zime sukob vampira i vukodlaka dovešće svet na samu ivicu postojanja u „Krvavim ratovima“ – petom nastavku mega-popularnog filmskog serijala „Podzemni svet“! Superseksi Kejt Bekinsejl vraća se ulozi Selene – njenog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio širom sveta.
 

Po prvi put je nastavak filmske sage režirala rediteljka Ana Forster. Spektakl sa vampirima i vukodlacima u domaće bioskope stiže od 8. decembra!

 

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

 

 

 Podzemni svet u bioskopima od 8. decembra!

Podzemni svet u bioskopima od 8. decembra!

 

 

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (Outlander, Rome) kao novi vukodlački vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas. Film „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ snimam je tokom deset nedelja u Pragu u Republici Češkoj.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TKFjdtYKFQY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Trejler za akcioni spektal „ Podzemni svet: Krvavi ratovi“

 

„Podzemni svet“ je filmska franšiza koja je pokrenuta 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svetskim biokopskim blagajnama zaradila skoro 500 miliona dolara.