Home

VESTI

Počinje snimanje filma o Tupaku Šakuru

No Comments Film

Film o Tupaku  ŠakuruSnimanje dugo očekivanog filma o životu ubijenog repera će početi na leto, a film bi u bioskope trebalo da stigne krajem godine.

Iz kompanije "Morgan Creek Productions" su saopštili da je za film, nazvan jednostavno "Tupac", trenutno biraju glumce, a snimanje bi trebalo da počne početkom leta u Los Anđelesu, Njujorku, Džordžiji i Las Vegasu.

 

"Ponosan sam što ću biti deo procesa koji će njegov život i rad prikazati na velikom platnu. Zahvalan sam njegovoj majci Afeni Šakur što je blagoslovila ovaj projekat, kao i 'Morgan Creek Productions' što su ga odobrili", izjavio je producent LT Haton.

Scenaristi Stiven Džej Rivele i Kris Vilkinson angažovani su da napišu scenario čiji će fokus biti na poslednjim danima reperovog života.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=FWOsbGP5Ox4|width=450|height=364{/mgmediabot2} 
2Pac – California Love

 

 

Iako je od njegovog ubistva prošlo više od jedne decenije, ostao je reper sa najviše prodatih albuma u istoriji ove vrste muzike – 44,5 miliona prodatih originalnih albuma u SAD.

Većina njegovih pesama govori o odrastanju u nasilju i siromaštvu geta, rasizmom kao i problemima koji nastaju posle oružanih sukoba.

 

 
2Pac in Cuba
2Pac in Cuba
 
 
 
Izvor:
Mondo