Home

VESTI

PET SHOP BOYS koncertni film u Beogradu i Novom Sadu 31.01. i 04.02.

No Comments Film

PET SHOP BOYS I NJIHOVI NAJVEĆI HITOVI STIŽU NA VELIKA PLATNA U CINESTAR BIOSKOPE 31. JANUARA I 4. FEBRUARA 2024. Legendarni britanski duo PET SHOP BOYS proslaviće nadolazeću 40. godišnjicu koncertnim filmom njihove turneje najvećih hitova.

Ovaj ekskluzivni događaj predstaviće turneju Dreamworld: The Greatest Hits Live, snimljenu u Kraljevskoj areni u Kopenhagenu prošle godine, a može da se pogleda samo u CineStaru Beograd i Novi Sad, 31.januara i 4.februara 2024.

U spektakularnoj scenskoj predstavi sa očaravajućom scenografijom i scenskim efektima, Nil Tenant i Kris Lou izveli su uzbudljiv performans, sa raskošnim nastupom pred rasprodatom dvoranom. Uz režiju vodećeg reditelja nastupa uživo, Dejvida Barnarda, i snimanje sa 14 kamera, ovaj potpuno novi koncertni film uključuje sve najveće hitove Pet Shop Boysa, među kojima su: West End Girls, Suburbia, Opportunities (Lets Make Lots of Money), Left to My Own Devices, Rent, Domino Dancing, Love Comes Quickly, Always on My Mind, What Have I Done to Deserve This i Its a Sin. Pogledaj trailer: 

Ulaznice su dostupne na cinestarcinemas.rs ili na blagajnama bioskopa.

Šta su mediji rekli o ovom performansu:
“Dreamworld je ekstatična prezentacija sjaja koji traje 40 godina.”    Evening Standard|
“Četiri decenije držanja pop muzike na višim standardima.”  –    NME
“Pevač Nil Tenant i Kris Lou su takođe vrhunski pop šoumeni. Sjajno!” –  The Guardian

O Pet Shop Boys:

Pet Shop Boys su najuspešniji duo u istoriji muzike Velike Britanije, koji su prodali više od 50 miliona ploča širom sveta I dobili nagrade za izuzetan doprinos britanskoj muzici. Njihove revolucionarne scenske predstave, proizvedene u saradnji sa rediteljima I dizajnerima, pomogle su da se redefiniše način na koji se pop muzika izvodi na sceni.  

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa ili online https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/pet-shop-boys-dreamworld-the-greatest-hits-live/9106/20240129

 

Tags: