Home

VESTI

“Pedeset nijansi – Oslobođeni” obara sve rekorde

No Comments Film

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je film “PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI” (FIFTY SHADES FREED) oduševio domaću publiku i sa 60 741 gledaocem potukao sve rekorde ne samo u ovoj godini, već je ovo najuspešnije četvorodnevno otvaranje u franšizi Pedeset nijansi i drugo najbolje otvaranje posle domaćeg filma “Montevideo, vidimo se”!

PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI” puni bioskopske sale širom Srbije i Crne Gore, redovi zainteresovanih posetilaca pred blagajnama se ne smanjuju, a bioskopi uvode dodatne projekcije.

Ljubavna priča Kristijana Greja i Anastazije Stil oduševljava publiku, koja pozitivno reaguje na film aplauzima i uzvicima još za vreme projekcija.

Ako još uvek niste pogledali treći i poslednji nastavak ove sage pune ljubavi i strasti, ne propustite priliku da to učinite što pre, a Dan zaljubljenih je idealna prilika za to!

Džejmi Dornan i Dakota Džonsoudahnuli su duh ekranizovanoj verziji svetskog bestselera i tako se stvorio fenomen Pedesetnijansi.

Film “PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI” od četvrtka 08. februara nalazi se na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Trejler filma pogledajte:

PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI (FIFTY SHADES FREED)
Premijerno u odabranim bioskopima 07. februara 2018.
U bioskopima od 08. februara 2018.
Režija: James Foley

Uloge: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, , Luke Grimes, Victor Rasuk, , Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kin Basinger, Marcia Gay Harden

Žanr: Drama

Scenario: Niall Leonard, zasnovano na romanu – E. L. James