Home

VESTI

Ovakvog Robina Huda još niste videli

No Comments Film

Možda smatrate da vrlo dobro poznajete ovu legendarnu priču, ali još nikad dosad niste videli ovakvog Robina Huda.

Puna napetih akcionih  scena, ova adaptacija predstavlja legendu kao mračnog i kompleksnog junaka haotičnog grada koji očajnički vapi za  vlastitim  herojem. Ovo je akciona pustolovina za naše doba i Robinova prva pobuna protiv korumpiranog kraljevstva s napetim bitkama, odličnom koreografijom scena borbe, odanim prijateljstvima i bezvremenom romansom. 

Glumačku postavu predvodi Taron Egerton, a njegov Robin je savremeni ratnik iz sena. Možda se rodio kao privilegovani  lord Loksli, ali vratio se iz rata kao veteran koji je izgubio sve, uključujući i jedinu ženu koju je ikad voleo, Marian (Eve Hewson). Pomoću Arapina Džona  (Jamie Foxx), svog bivšeg neprijatelja, preuzeo je novi alter ego kao maskirani osvetnik čija meta su, u potrazi za pravdom, moćnici.

Mit o Robinu Hudu prepričava se neprestano tokom poslednjih 800 godina, uporedo sa velikim društvenim promenama. Još od 15. veka , kad su se Robin i njegova družina prvi put pojavili u nizu balada kao odmetnici koji se bore za potlačene stanovnike Notingema , Robin Hud nadahnuo je mnoge priče, romane i filmove, a svaka adaptacija prilagodila je njegovu priču svom vremenu.

Film ROBIN HUD: POČETAK u bioskope dolazi u četvrtak 29. novembra a u distribuciji Blitz-a.

Link ka trejleru: