Home

VESTI

Objavljen teaser za Ledno doba: Veliki udar

No Comments Film

Objavljen teaser za Ledno doba: Veliki udarObjavljen kratak tizer trejler za „Ledeno doba: Veliki sudar“! Meni, Sid i Dijego se vraćaju u bioskope sledeće godine!
  
Bioskopsku publiku čeka još jedna uzbudljiva animirana avantura! Peti nastavak kultnog serijala „Ledeno doba“, „Ledeno doba: Veliki udar“ u bioskope stiže 14. jula sledeće godine. „20th Century Fox“ i „Blue Sky Studio“ nakon nedavne premijere animiranog filma „Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D“, objavili su tizer trejler „Cosmic Scrat-Tastrophe“ za predstojeći nastavak franšize.
  

Praistorijska veverica Skrat se katapultira u svemir u potrazi za neuhvatljivim žirom i tamo slučajno izaziva seriju kosmičkih događaja koji će transformisati i ugroziti svet.

 

 

 Objavljen teaser za Ledno doba: Veliki udar

Objavljen teaser za Ledno doba: Veliki udar

 

 

Omiljena filmska trojka, Meni, Sid i Dijego u petom delu franšize „Ledeno doba“ moraju da napuste svoje domove i krenu u novu potragu. Živopisna komedija prikazuje putovanje kroz egzotične nove zemlje i susret sa nizom novih živopisnih likova.

 

Pored starih članova u glasovnoj postavci poput Džona Leguizama, Reja Romana, Denisa Lirija, Kvin Latife, Dženifer Lopez, Keke Palmer, tu su i novi članovi poput Stefani Beatris, Adam de Vajn kao čupavi mamut po imenu Džulijan, Džesi Tajler Ferguson kao Šangri Lama koja voli jogu, Maks Grinfild kao dinosaurus Rodžer, Džesi Džej kao Bruk, Melisa Rauh kao Fransina, Majkl Strahan kao Tedi i Nil deGras Tajson kao Nil de Bak Visel, dok je Skratu pozajmio glas producent samog filma „Ledeno doba: Veliki udar“, Kris Vedž.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=zgSNlmkJCpg|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Ice Age: Collision Course | "Cosmic Scrat-tastrophe"