Home

VESTI

O nominacijama za MTV Movie Awards 2010 odlučuju fanovi

No Comments Film

MTV Movie Awards 2010Glasanje za 13 stalnih kao i svežih i novih kategorija počelo je 29. marta, na sajtu MovieAwards.MTV.com

MTV Movie Awards 2010 će se prenositi UŽIVO u ponedeljak, 7. juna u 03:00 po našem vremenu, direktno iz sale Gibson Amphitheatre u Universal City (Kalifornija).

MTV je objavio da "moć kokica" predaje u ruke gledalaca i time im omogućava da sami odluče o tome ko će biti nominovan za nagrade "MTV Movie Awards 2010".

 

Glasanje, koje je počelo u ponedeljak 29. marta završava se u petak, 9. aprila u ponoć, svim obožavateljkama i obožavaocima pruža mogućnost da se prijave na veb sajt MovieAwards.MTV.com i u ukupno 13 kategorija daju svoj glas za svoj najdraži film, mušku i žensku zvezdu, kao i različite filmske događaje, koji će u periodu između 11. maja i 5. juna, odnosno u vremenu glasanja o pobednicima, biti uključeni na konačan spisak nominovanih.

 

 

 Spektakl će se prenositi uživo 7. juna u 03:00 po našem vremenu

Spektakl će se prenositi uživo 7. juna u 03:00 po našem vremenu

 

Sama dodela nagrada, koja nastavlja tradiciju jedne od najsjajnijih i najneobičnijih dodela na televiziji, ove godine donosi tri sasvim nove i otkačene kategorije: “BEST ASS-KICKING STAR”, “BEST SCARED-AS-S**T PERFORMANCE” i “GLOBAL SUPERSTAR.” Glasanje će se PRVI PUT u istoriji dodele filmskih nagrada odvijati na međunarodnom nivou, jer će fanovi sa svih strana sveta za svoju omiljenu mušku i žensku zvezdu moći da glasaju u kategoriji “GLOBAL SUPERSTAR (Globalna superzvezda). Nakon brojanja glasova, sledi dodela nagrada MTV Movie Awards 2010, koju će gledaoci, zajedno sa svim ostalim događanjima, moći da prate na MTV kanalima u 161 državi širom sveta, i tu će pasti odluka o konačnom pobedniku te kategorije. Ova, 19. po redu godišnja dodela nagrada MTV Movie Awards 2010 prenosiće se UŽIVO u ponedeljak, 7. juna u 03:00 po našem vremenu, direktno iz sale Gibson Amphitheatre u Universal Cityju (Kalifornija).

Ove godine šansu da pobedi ima baš svaki glumac/glumica i baš svaki film, jer sudbinu "zlatnih kokica" u svojim rukama imaju fanovi. U okviru kategorija koje se ove godine prvi put predstavljaju, nominacija u kategoriji “BEST ASS-KICKING STAR” bi mogla da pripadne Hughu Jackmanu ili Channingu Tatumu, dok bi se u kategoriji “BEST SCARED-AS-S**T PERFORMANCE” na vrh mogle da probiju Allison Lohman za “Odvuci me u pakao” i Katie Featherson za film “Paranormalno”. A kad je reč o kategoriji “GLOBAL SUPERSTAR”, moguće je da će se za laskavu titulu međusobno boriti glumački partneri Angelina Jolie i Johnny Depp.

U stalnim kategorijama, kao što je “NAJBOLJI FILM”, ne možemo a da se ne zapitamo hoće li favoriti fanova biti blockbusteri kao što su “Avatar” i "The Twilight Saga: New Moon", dok se mnogi pitaju da li će prošlogodišnji pobednici kategorije “NAJBOLJI POLJUBAC” Kristen Stewart i Robert Pattinson i ove godine biti dovoljno ubedljivi za publiku i sebi obezbediti nominaciju. Budući da je kategorija za najneobičniji trenutak u filmu, odnosno “BEST WTF MOMENT”, prošle godine oduševila fanove, nudimo je i ove godine i pitamo se hoće li scena kada golać u filmu “Mamurluk” iskoči iz gepeka automobila biti dovoljno otkačena da se takmiči za "kokice"? Na ta i druga pitanja mogu da odgovore samo gledaoci MTV-ja, jer njihovi glasovi odlučuju o konačnim nominacijama.

Kategorije za dodelu nagrada "MTV Movie Awards 2010" su:
NAJBOLJI FILM (glasanje teče sve do i tokom svečnosti dodele “MTV Movie Awards 2010”)
NAJBOLJA KOMIČNA ULOGA
NAJBOLJI NEGATIVAC
NAJBOLJI POLJUBAC
NAJBOLJA TUČA
NAJBOLJA MUŠKA ULOGA
NAJBOLJA ŽENSKA ULOGA
NAJBOLJA NOVA GLUMICA
NAJBOLJI NOVI GLUMAC
BEST WTF MOMENT (NAJBOLJI "WTF" TRENUTAK)
GLOBAL SUPERSTAR (GLOBALNA SUPERZVEZDA (nova kategorija)
BEST ASS-KICKING STAR (nova kategorija)
BEST SCARED-AS-SH*T PERFORMANCE (nova kategorija)

O konačnim nominacijama za MTV Movie Awards 2010 nagrade u 13 stalnih i novih kategorija odlučuju isklučivo fanovi. Od 29. marta do 9. aprila svi mogu da posete MovieAwards.MTV.com i tamo daju svoj glas za svoj najdraži film, najbolje filmske trenutke i glumice i glumce koji će biti uključeni na konačni spisak nominovanih. Glasanje o pobednicima potom će se odvijati od 11. maja do 5. juna. Kao partner u glasanju, uključujući i kategoriju za “NAJBOLJI FILM”, dodeli se ove godine prvi put pridružila kompanija Starbucks Coffee. Borba u toj kategoriji, koja je uvek nešto posebno, trajaće sve do, pa čak i tokom same dodele nagrada. Oficijelni veb sajt "MTV Movie Awards", gdje gledoci mogu da glasaju i pročitaju najnovije vijesti o ovogodišnjoj dodeli, je MovieAwards.MTV.com; pogledajte snimke najupečatljivijih događaja prošlogodišnje dodele; pogledajte kompletan spisak pobednika 2009. godine, i nemojte da propustite intervjue sa zvezdama, koje su svoja mišljenja i komentare davali direktno sa "zlatnog tepiha".

Dodelu nagrada "MTV Movie Awards" 2010. potencijalno će, preko globalne MTV mreže od 65 kanala, koji stižu direktno u 641 milion domaćinstava širom sveta, gledati više od 1,2 milijarde ljudi.

Izvor:
Filmske.com