Home

VESTI

Nastavak Džumandzija stiže u bioskope!

No Comments Film

Da li čujete zvuk bubnjeva? Džumandži stiže u bioskope  i zove vas da zaigrate najbolju ali i najopasniju igru na svetu od 12. decembra! Nakon premijera i turneja u Parizu, Berlinu, Londonu i spektakularne premijere u Los Anđelesu, film koji je oduševio sve generacije, napokon stiže i u domaće bioskope.

Na radost brojnih fanova „Džumandži: Sledeći nivo“ pretpremijerno već od sutra počinje sa prikazivanjem u bioskopima, a od 12. decembra film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Zamena avatara u novom Džumandži filmu za neke je odlično poboljšanje, za neke druge najveća noćna mora, ali za publiku u bioskopu – urnebesna zabava.

Na velikom platnu fanovi će biti u prilici da gledaju poznata imena kao što su Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan i Nick Jonas, a njima će se u novom nastavku pridružiti i neki od najcenjenijih holivudskih glumaca staroga kova, a to su Danny DeVito i Danny Glover koji humor, u skladu sa nazivom filma, takođe dižu na sledeći nivo.

Džumandži: Sledeći nivo direktan je nastavak filma Džumandži: Dobrodošli u igru koji je pre dve godine oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta, ostvarivši zaradu od čak 950 miliona dolara!

U sredu, 11. decembra od 19 časova, Cineplexx bioskopi prelaze na sledeći nivo. Premijerna projekcija filma “Džumandži: Sledeći nivo”, doneće nove izazove na koje niko nije bio spreman. Karte su u prodaji.

Posetioci Cineplexx bioskopa imaće priliku da pogledaju nastavak filma „Džumandži“, koji obećava još uzbudljivije avanture glavnih likova i još neizvesniju završnicu. Pored filma, one najhrabrije očekuje i Džumandži izazov. U svim Cineplexx bioskopima posetioci će moći da se takmiče u preciznosti, brzini i snalažljivosti u nekoliko zanimljivih i neobičnih aktivnosti. Naravno, one koji se najbolje pokažu očekuju i jedinstveni pokloni. U Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, ljubitelji video igrica moći će i da se oprobaju u igranju „Džumandžija“, kao i da se druže sa omiljenim YouTube zvezdama.