Home

VESTI

“Mamurluk 3” obara rekorde!

No Comments Film

"Mamurluk 3" obara rekorde!Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je poslednji film trilogije Mamurluk, “Mamurluk 3” (The Hangover Part III) zabeležio veliki uspeh! U prvom vikendu prikazivanja, kod nas, film je odgledalo više od 21 000 ljudi, čime je “Mamurluk 3” postao film sa najboljim bioskopskim startom u Srbiji u 2013. godini!

  

„Publika već dobro poznaje likove, za koje zna da će se uvek izvući iz nevolje. Poenta je da je neverovatna količina humora koja dolazi iz ovih fimova”, rekao je Ken Džong, koji se vraća u ulozi Čaua. „Želite da saznate šta se desilo sa Čauom? Dobićete odgovor ubrzo i to na spektakularan način.”
  

Fil (Bredli Kuper), Stju (Ed Helms), Alen (Zak Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) ponovo su ekipa. Ovaj put nema venčanja, nema momačkih večeri. Šta može onda da krene naopako?  Kada “čopor“  krene na put, sve opklade padaju u vodu.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=JodNFIQI18M|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Trejler filma „Mamurluk 3“

 

Gospodin Čao (Ken Džong) se vraća u velikom stilu, za petama mu je Maršal (Džon Gudman), a momci se vraćaju u Vegas, gde je sve i počelo 2009. godine.