Home

VESTI

Kralj Artur najgledaniji film u domaćim bioskopima

No Comments Film

Kralj Artur najgledaniji film u domaćim bioskopimaFilmsko čudo! Kralj Artur najgledaniji film u domaćim bioskopima! Film Kralj Artur: Legenda o maču dominira srpskim filmskim prostorom. Film koji je svoju premijeru imao pre nepunih nedelju dana u domaćim bioskopima pogledalo je preko 20.000.00 ljudi.
  

Publika svih godišta dolazi u bioskope širom zemlje da pogleda novo vrhunsko ostvarenje Gaj Ričija I bez daha prati storiju o mitskom kralju Arturu.

   

Protekli vikend je difinitivno bio vikend Artura u Srbiji a publika u bioskopima Cineplexx Ušće I CineStar Novi Sad 4DX je imala priliku da se druži sa Kraljem Arturom i uživo. Gaj Riči na sebi svojstven način ispričao je legend o Kralju Arturu.
 
Kada ubiju Arturovog oca , njegov stric Vortigern (Džad Lou) preuzima tron. Uskraćen za svoja rođenjem stečena prava i bez ideje o tome ko je on zapravo, Artur završi na ulici. Ipak, jednom kad izvuče mač iz kamena, njegov život se iz temelja menja i primoran je da prihvati svoje nasledstvo.

 

 

 Kralj Artur najgledaniji film u domaćim bioskopima

Kralj Artur najgledaniji film u domaćim bioskopima

 

 

Uz Hjunama  i Lou-a u filmu glume i Astrid Berge,, Djimon Hounsou, Aidan Gilen i Erik Bana.

KRALJ ARTUR: LEGENDA O MAČU, u distribuciji Blitza, nalazi se na repertoaru svih bioskopa  i to u najboljim formatima RealD 3D  i 4DX, a ulaznice možete kupiti već danas na blagajnama bioskopa.

Link ka trejleru