Home

VESTI

“Hobit: Neočekivano putovanje 3D” od četvrtka!

No Comments Film

"Hobit: Neočekivano putovanje 3D" od četvrtka!Obaveštavamo vas da film “Hobit: Neočekivano putovanje 3D” (The Hobbit: An Unexpected Journey), na redovni repertoar naših bioskopa dolazi 13.decembra!
  
Jedan od najočekivanijih filmova ove godine “Hobit: Neočekivano putovanje 3D” prvi je od tri filma čuvene priče o Hobitima, nastalim po knjizi Džona Ronalda Ruela Tolkina. “Hobit: Neočekivano putovanje” uvodi nas u “Hobit: Šmaugova pustošenja” a kraj avanture biće obeležen filmom “Hobit: Tamo i ponovo nazad”.
 

Svi filmovi ove trilogije urađeni su u produkciji Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM).

 

Fenomenalna glumačka ekipa predvođena Martinom Frimenom dočaraće vam avanture Bilba Baginsa, Gandalfa Sivog, kao i družine Patuljaka u epskom pohodu na kraljevstvo Erebor.

 

 

 "Hobit: Neočekivano putovanje 3D" od četvrtka!

"Hobit: Neočekivano putovanje 3D" od četvrtka!

 

 

“Dok smo radili na filmu Gospodar prstenova, znao sam da će to biti jedno, od dva, životna, neviđena iskustva” prokomentarisao je reditelj, Piter Džekson. Tek kada se uverio da će na novom projektu raditi ista, dobro uigrana ekipa, poput Frana Volša i Filipe Bojens, odlučio se na korak pravljenja nove trilogije. “To je odlična priča, koja se kreće kroz različite događaje, malo je duhovitija od Gospodara prstenova, brzog je tempa, jer autor ju je pisao za svoju i svu ostalu decu sveta. Likovi su raznovrsni, ali prisutni su elementi pohlepe, nevini će se promeniti zauvek i okupiće se snage koje direktno uvode u događaje koji su predstavljeni u predhodnoj trilogiji. Tu sve počinje”. 

Trejler filma “Hobit: Neočekivano putovanje 3D” možete pogledati u nastavku:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=GEHJFtv-mmU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Hobit: Neočekivano putovanje – Trejler 2

 

 

Upustite se u najuzbudljiviju 3D avanturu ove godine! Uživajte u ovom epskom spektaklu, a neki od posetilaca naših bioskopa biće obradovani poklonima inspirisanim filmom!