Home

VESTI

FEST 2019: Veliko interesovanje za film CRNI ANĐEO

No Comments Film

Za argentinsko-španski film Crni Anđeo” (El Angel) vlada veliko interesovanje publike FEST-a, ostalo je vrlo malo ulaznica za premijernu projekciju u nedelju 24. februara u 19:30 u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata) kada će se glavni glumci filma, Čino Darin i Lorenco Fero,  pokloniti publici.  

Po prodaji film “Crni anđeo” nalazi se među pet najtraženijih događaja generalno u Beogradu, prema podacima sajta za prodaju ulaznica tickets.rs.

Dodatni termini kada se može pogledati film “Crni anđeo”:
25. februar u 12:00 u Kombank dvorani, 27. februar u 18:00 u bioskopu Cineplexx Big Beograd, 28, februar u 20:30 u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, 01. mart u 20:30 u Art bioskopu Kolarac i 02. mart u 22:00 u Cinegrand bioskopu – Capitol Park Rakovica.

Triler  “Crni Anđeo” u režiji Luisa Ortege, premijerno je prikazan na festivalu u Kanu. Producent je  Pedro Almodovar, a film se bavi istinitom pričom o serijskom ubici koji je trenutno poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru.

Debitant Lorenco Fero našao se u glavnoj ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, reditelj Ortega se ne udubljuje previše u psihologiju i ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti – Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan, i izgleda kao pravi anđeo.

Ovaj film pruža fascinantan uvid u svet jednog od najozloglašenijih argentinskih zločinaca. Ortega na interesantan način tretira ovu mračnu figuru i stvara film koji je visoko stilizovan, okupan suncem i svetlim bojama, i oplemenjen momentima humora.