Home

VESTI

“Atomska plavuša” od sutra u bioskopima!

No Comments Film

“Atomska plavuša” od sutra u bioskopima!Oskarovka Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Prometheus) zabljesnula je u filmu Atomska plavuša, napetom akcionom, trileru koji prati najboljeg špijuna MI6-a u gradu koji može u svakom trenutku eksplodirati pod pritiskom revolucija i izdaja.
  
Film je u Americi  zaradio  neverovatnih 1.5 miliona  dolara za samo jedan dan prikazivanja. Kritičari su oduševljeni filmom te je na Rotten Tomatoes ocenjen sa čak 75%..
 

Agent Lorraine Broughton (Theron) poslata je u Berlin u nemoguću misiju. Treba da isporuči dosije od neprocenjive važnosti. Udružuje se sa šefom stanice Davidom Percivalom (James McAvoy, Split, franšiza X-Men filmova) kako bi odigrala najsmrtonosniju igru špijuna.

 

 

 “Atomska plavuša” od sutra u bioskopima!

“Atomska plavuša” od sutra u bioskopima!

 

 

Režiju filma Atomska plavuša potpisuje DAVID LEITCH, reditelj filmova John Wick kao I  reditelj filma Deadpool 2, koji je zamislio brutalan i smrtonosan svet ATOMSKE PLAVUŠE. U filmu se pojavljuje JOHN GOODMAN (10 Cloverfield Lane, Kong: Skull Island) kao operativac CIA-e Emmett Kurzfeld, TIL SCHWEIGER (Inglourious Basterds, Head Full of Honey) kao zagonetni Watchmaker, EDDIE MARSAN (franšiza Sherlock Holmes, Snow White and the Huntsman) poznat samo kao Spyglass, SOFIA BOUTELLA (The Mummy,Kingsman: The Secret Service) kao agent francuske obaveštajne službe Delphine Lasalle; BILL SKARSGÅRD (Allegiant, It) kao Merkel, Broughtonov kontakt u Istočnom Berlinu i TOBY JONES (Captain America i franšiza The Hunger Games) kao istražitelj MI6-a Eric Gray. Film je baziran na stripu   „The Coldest City”. Film ATOMSKA PLAVUŠA u srspke bioskpe dolazi sutra (četvrtak 17.08 a u distribuciji Blitz Film-a.

 

 

“Atomska plavuša” od sutra u bioskopima!

“Atomska plavuša” od sutra u bioskopima!

 

 

Link ka trejleru