Home

VESTI

Assassin’s Creed od sutra u bioskopima

No Comments Film

Assassin’s Creed od sutra u bioskopimaOni rade u tami služeći svetlosti. Oni su Asasini. Assassin’s Creed od sutra u bioskopima!
 
Sutra u bioskope dolazi film Assassin’s Creed  koji  je zasnovan na istoimenoj planetarno popularnoj igrici. Karte za premijerne projekcije su već u prodaji i možete ih kupiti na blagajnama bioskopa.
 

Za onih nekoliko koji nisu upoznati sa Assassin's Creed-om, ovo je igra koju su kreirali Patris Dizile i Žad Remon još 2007. godine i do danas je stvoreno pet glavnih nastavaka serijala  u kojima pratimo Asasina u neprekidnoj borbi protiv zlih Templara. I sam film Assassin's Creed istražuje tajni rat između njih koji je besneo kroz istoriju, a pojavljuje se i „Jabuka raja“ – praistorijsko oružije civilizacije koja koje sadrži genetski marker kod prve čovekove pobune.

 

 

 Assassin’s Creed od sutra u bioskopima

Assassin’s Creed od sutra u bioskopima

 

 

Glavnu ulogu u filmu ima Majkl Fasbender, koji tumači dva nova lika – Kaluma Linča i Agilara de Nehru. Linč otkriva da je potomak tajnog društva Asasina zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja mu otključava genetska sećanja.  Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim templarima koji ugrožavaju današnji svet.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=8cFczs8mTeg|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Assassin's Creed 3D // oficijelni trejler #2 // u bioskopima od 29. decembra

 

 

Ko će pobediti Asasini ili Templari saznajte od sutra u bioskopima širom Srbije