Home

VESTI

“Argo” i “Hipnotizer” od danas u bioskopima!

No Comments Film

"Argo" i "Hipnotizer" od danas u bioskopima!Od danas u naše bioskope stižu dva nova filma, “Argo” (Argo) i “Hipnotizer” (The Hypnotist)! Oba filma našoj publici bila su premijerno predstavljena na dvadesetoj reviji filmova Cinemania.
 

Ovaj triler (Argo) vraća nas u sedamdesete godine prošlog veka, u Teheran, dok iranska revolucija dostiže tačku ključanja.
 

“Argo” prati opasnu tajnu operaciju koja se odvijala iza kulisa krize talaca u Iranu, o kojoj istina decenijama nije bila poznata javnosti. U filmu koji je zasnovan na istinitom događaju, jedan agent CIA osmišljava rizičan plan za oslobađanje šestoro Amerikanaca, članova ambasade Sjedinjenih Država, koji su se sklonili u kuću kanadskog ambasadora, kako bi izbegli posledice krvavog iranskog prevrata.

Ben Aflek, posle velikog uspeha filma “Grad lopova” (The Town) potpisuje režiju filma “Argo”.

Trejler filma pogledajte putem linka.

 

Režija: Ben Aflek
Uloge: Ben Aflek, Alan Arkin, Brajan Krenston, Džon Gudman, Keri Biš
Žanr: Drama

 

 

 "Argo" i "Hipnotizer" od danas u bioskopima!

"Argo"

 

 
Hladne decembarske noći, psihijatar Erik Marija Bark dobija telefonski poziv iz stokholmske bolnice. Inspektor Jona Lina moli ga za pomoć u slučaju nesvesnog pacijanta koji preživljava jaku traumu.

 

Inspektor se nada da će Erik moći da ostvari komunikaciju sa pacijentom, koristeći metodu hipnoze, kako bi pomogao policiji da ga ispita. Nesrećnom mladiću su na brutalan način ubijeni roditelji i jedna sestra. Hipnoza je jedini način da policija nađe neki trag i spasi još jednog preživelog člana porodice, pre nego što bude kasno.

 

 

 "Argo" i "Hipnotizer" od danas u bioskopima!

"Hipnotizer"

 

 

Film “Hipnotizer” je ovogodišnji švedski kandidat za Oskara i snimljen je po svetskom bestseleru Laša Keplera “Hipnotizer”.

Trejler filma pogledajte putem linka .

 

Režija: Lase Halstrom
Uloge: Tobias Ziliakus, Mikael Persbrandt, Lena Olin
Žanr: Krimi drama