Home

VESTI

Apokalipsa stiže u bioskope!

No Comments Film

Apokalipsa stiže u bioskope!Premijera dugoočekivanog 3D filma X-men: Apokalipsa održaće se 19. maja u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u terminu od 19.45h časova.
 

U sklopu premijere održaće se i performans maskota iz plesne škole UV Dance, kada će Mistik, Psajlok i Magneto odati čast najpopularnijim filmskim mutanatima.
  

Istog dana zakazana je premijera u bioskopima Cineplexx Delta City u Beogradu, Cineplexx Kragujevac Plaza, Arena Cineplex u Novom Sadu, bioskopu Vilin grad u Nišu i bioskopima CineStar u Pančevu i Zrenjaninu. Karte za premijerne 2D i 3D projekcije mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.

 

 

 Apokalipsa stiže u bioskope!

Apokalipsa stiže u bioskope!

 

 

X-men: Apokalipsa prikazuje sukob među mutantima nakon što se prvi ikad stvoreni “X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima. Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Psajlok i Magneta i sa njima će pokušati da konačno ,,očisti” svet od ljudi i slabih mutanata, i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao. Mistik, uz pomoć Profesora X i ekipe mladih X-mena pokušaće da ih zaustavi i spasi čovečanstvo od potpunog uništenja.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=jf9W5yYVr7U|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 X-men: Apokalipsa / drugi zvanicni trejler /

 

 

Glumačku postavu čine: Džejms Mekavoj, Majkl Fasbender, Dženifer Lorens, Oskar Ajzek, Nikolas Hoult, Rouz Birn, Olivia Mun, Evan Peters, Kodi Smit-MekFi, Sofi Tarner, Taj Šeridan, Aleksandra Šip, Lukas Til, Džoš Helman, Lana Kondor i Ben Hardi.