Home

VESTI

ANIMIRANA AVANTURA “GROZAN JA 4” PREMIJERNO 22. JUNA U ČAK DVE PROJEKCIJE!

No Comments Film

ONI SU NEODOLJIVO SIMPATIČNI! ONI SU NAJOMILJENIJE ZLOĆE SVIH VREMENA! ZBOG NJIH ĆE OVO LETO BITI OBOJENO U ŽUTO! STIŽU NAM GRU I MALCI! 

Na radost gledalaca svih uzrasta, „GROZAN JA 4“ (DESPICABLE ME 4), novi nastavak najomiljenije i najuspešnije animirane franšize stiže u naše bioskope! Mi smo se potrudili da svi koji vole Grua, njegove devojčice, i naravno Malce, imaju najbolje moguće bioskopsko iskustvo, zbog čega nas u subotu 22. juna u bioskopu Cineplexx 4D Delta City očekuju čak dve premijerne projekcije: sinhronizovana 3D od 18:15 časova i titlovana 2D od 19 časova!

Karte za obe projekcije su od ovog trenutka u prodaji, a vi budite brzi, na vreme obezbedite najbolja mesta i dozvolite da vas ushićenje, smeh i žuta manija preplave!

Ukoliko ste i vi ljubitelji franšize, ali pre svega Grua i njegove porodice (koja će nas u ovom filmu obradovati novim, neodoljivim članom) i savršeno razumete jezik kojim govore Malci, onda ne smete propustiti ni naše druženje pre filma! U subotu 22. juna od 16 časova, u centralnom holu tržnog centra Delta City, biće organizovan fantastičan program, sa puno igre i muzike, crtanja, takmičenja i specijalnih nagrada, druženje sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji i još mnogo očaravajućih iznenađenja! Više detalja o svim dešavanjima otkrićemo u narednim danima – za sada je dovoljno samo da u vaše kalendare 22.jun zabeležite žutim markerom i rezervišete to popodne za nezaboravnu zabavu!

Sinhronizovani trejler 

O FILMU: Prošlo je 7 godina od poslednjeg GROZAN JA“ filma. Omiljeni svetski superzlikovac Gru, koji je postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, smelu, novu eru haosa Malaca u Iluminejšnovom filmu „GROZAN JA 4“.

Nakon filma „MALCI 2 – GRUOV POČETAK“, fenomenalnog letnjeg blokbastera studija Iluminejšn 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom sveta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru (Stiv Karel/Marko Marković) i Lusi (Kristen Vig/ Mina Lazarević) i njihove devojčice — Margo (Miranda Kozgrov/ Mina Nenadović), Edit (Dana Gajer/ Mina Ivanović) i Agnes (Medison Polan/Maša Nikolić) — dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namera da muči svog oca.

Gru se suočava sa novim neprijateljem Maksimom Le Malom (Vil Ferel/ Branislav Jevtić) i njegovom fatalnom devojkom Valentinom (Sofija Vergara/ Dušica Novaković), a porodica je primorana da beži.

 Titlovani trejler

U filmu se pojavljuju novi likovi kojima su glasove dali Džoi King (Brzina metka), dobitnik Emija Stiven Kolbert (Šou Stivena Kolberta) i Kloi Fajnmen (Saturday Night Live). Pjer Kofin se vraća sa legendarnim glasom Malaca, a nominovani za Oskara Stiv Kugan/Dragan Vujić vraća se kao Sajlas.

Od 23. juna, u našim bioskopima, film „GROZAN JA 4“ prikazivaće se u 2D i 3D formatu, titlovano i sinhronizovano na naš jezik.

GROZAN JA 4 (DESPICABLE ME 4)

Premijerno 22. juna u bioskopu Cineplexx 4D Delta City

U odabranim bioskopima od 23. Juna 2024.

Na redovnim repertoarima od 27. juna 2024.

SINHRONIZOVANO I TITLOVANO

Reditelj:  Chris Renaud Režija sinhronizacije: Dragan Vujić

Ko- reditelj:  Patrick Delage 

Glasovi SINHRONIZACIJA: Marko Marković, Branislav Jevtić, Mina Lazarević, Maša Nikolić, Dragan Vujić, Mina Nenadović, Mina Ivanović, Đurđina Radić, Milan Antonić, Milan Tubić, Anja Orelj, Dušica Novaković, Mariana Aranđelović, Aleksandar Gligorić

Uloge: Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Pierre Coffin, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert, 

Miranda Cosgrove, Chloe Fineman, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier, Madison Polan

Žanr: akciona komedija

Scenario: Mike White, Ken Daurio

Producenti: Chris Meledandri, Brett Hoffman

 

Tags: