Home

VESTI

Nisville komplet za 3.000 dinara

No Comments Festivals

Nisville komplet za 3.000 dinara

Ovih dana, preciznije 15. maja počinje pretprodaja ulaznica za XXVI izdanje Nišville jazz festivala koje će se od 13. do 16. avgusta održati u niškoj Tvrđavi.

Cena jednog kompleta (za sve četiri večeri) do 15. juna iznosiće 3.000 dinara, a ulaznice se mogu rezervisati uplatom na žiro račun Nišville produkcije 310 – 159469 -16 (NLB – LHB Banka Beograd A.D.) uz dostavljanje kopije uplatnice (sa ličnim podacima kupca) na mail [email protected]. Ako kupac nije u mogucnosti da skenira uplatnicu, dovoljno je da samo prosledi informaciju da je uplata obavljena, a organizator će nakon provere bankovnog izvoda, potvrditi kupcu uplatu i obavestiti ga o načinu preuzimanja kompleta ulaznica.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti i putem telefona 018 533 022.

Organizatori za ovogodišnje izdanje Nišvila najavljuju rigoroznu kontrolu ulaznica, kao i akreditacija, zbog velikog broja falsifikata uočenih prošle godine.

 

Nisville komplet za 3.000 dinara
 

Po ugledu na EXIT  i Nišville jazz festival će po isteku ovog pretprodajnog termina od 30 dana, povećati cenu kompleta.

 

Zbog ograničenog broja mesta, ove godine najverovatnije neće biti prodavane pojedinačne karte, a takođe neće biti ni popusta za studente, jer je komplet ulaznica za 24 koncerta na Nišvillu i ovako jeftiniji od cene pojedinačnih karata za većinu koncerata u Srbiji ovog leta, uz činjenicu da će po rejtingu učesnika, počev od Candy Dulfer na otvaranju, do petostrukog dobitnika nagrade Grammy Randy Breckera na zatvaranju, ovaj Nišville biti najbolji do sada – kaže direktor festivala Ivan Blagojević.

 

 

Izvor:

www.nisville.com