Home

VESTI

Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest 2020

No Comments Festivali OK fest

Euforija za ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest, koji će se za nešto više od četiri meseca održati u NP Sutjeska, lagano počinje. Najverniji festivalski fanovi već su osigurali svoje mesto u smeštajnim kapacitetima na Tjentištu i sa nestrpljenjem očekuju objavu prvih imena izvođača i bendova koji će 17/18/19 jula biti zaduženi za još jednu nezaboravnu OK zabavu.  

Organizatori su i ove godine spremili posebnu OK EXTRA PONUDU koja važi od 12. februara, gde svi zainteresovani po extra cenama mogu da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa i osiguraju sebi boravak u NP Sutjeska za vreme trajanja Nektar OK Festa 2020.

I ove godine najveće interesovanje vlada za boravak u smeštajnim kapacitetima na Tjentištu, pa su tako paketi koji podrazumjevaju hotelski smeštaj razgrabljeni za samo dva sata od početka prodaje. 

Ništa manje interesovanje vlada i za OK kamp za koji mnogi kažu da je mesto najbolje zabave na festivalu. U ponudi su Paket III koji podrazumjeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizovani prevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paket OK kamp u okviru kojeg je obezbeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica. Ograničeni broj ovih paketa i dalje je dostupan u okviru OK EXTRA PONUDE. Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre muzike OK kamp i ove godine otvaramo dan ranije, tj. 16. jula. 

Sve informacije o cenama paketa i načinu kupovine, te kontaktima možete pronaći na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#booking. Od ove godine kupovina paketa OK kamp (boravak u kampu + festivalska ulaznica) moguća je samo preko prodajnih sistema kupikartu.ba i Gigstix , kao i na samom festivalu, na recepciji OK kampa. 

 

U iščekivanju ovogodišnjeg Nektar OK Festa 2020 donosimo vam utiske posetilaca i delić atmosfere od prošle godine:

Okupite ekipu i pridružite nam se u još jednoj nezaboravnoj OK avanturi 17/18/19 jula na Tjentištu. 

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel.

 

Tags: