Home

VESTI

Nova manifestacija organizatora Green Future Festivala

No Comments Festivali Green Future Festival

Već uveliko teku pripreme Green Future Festivala za sledeću godinu, koji će biti održan u periodu od 13-15. avgusta na bazenima Rekreativnog centra Adica u Adi, najavili su organizatori na press konferenciji, i ujedno su najavili i izvanrednu žurku za mlade za 12. april, kada očekuju sve zainteresovane osobe u Sportskoj hali u Senti. 

“Rave u šumi i Serbian Color Festival su prošle godine još činili jednu manifestaciju sa skoro tri hiljade posetilaca, ali smo ove godine doneli odluku da se oprostimo od bacanja boja i da ćemo prvenstveno izaći u susret ljubiteljima tehno muzike u okviru manifestacije Rave u šumi. Ova manifestacija će se održati 20-og juna na bazenima Rekreativnog centra Adica. Green Future Festival je prošle godine trajao tri dana, za razliku od prethodnih, kad je trajao četiri dana, ali je ipak bilo skoro 17 hiljada posetilaca, a to je izvanredan rezultat, zato smo izuzetno zahvalni opštini Ada i Rekreativnom centru Adica, jer su oni kao partneri doprineli realizaciji manifestacije” – izjavio je Tamaš Bicok.

“Već godinama govorimo o tome da sve više i više mladih odlazi u inostranstvo, u Zapadnu Evropu da uči i radi, šta mi naravno ne možemo da zaustavimo, ali možemo da formiramo nešto što će doprineti tome da se oni sastanu, što će im dati doživljaj koji će uticati i na to će oni isplanirati godišnji odmor, da to bude u periodu kad se održava i Green Future Festival. Veoma smo zahvalni zbog toga što oni misle da je festival ujedno i prilika da oni kvalitetno provedu vreme sa prijteljima, i zbog toga smo se odlučili da organizujemo novu manifestaciju, kad ne treba da se oni prilagode nama, nego ćemo se mi prilagoditi njima, jer ćemo 12-og aprila, na dan Uskrsa održati manifestaciju Green Future Stadium u Sportskoj hali u Senti, na kojoj računamo na oko 3000 posetilaca” – istakao je Atila Tajti.

Organizatori su nam dali informaciju da sledeće godine na Green Future Festivalu sigurno nastupaju sledeći izvođači: hip-hop formacija BSW, ByeAlex i grupa Slepp, a od predstavnika drugog žanra Nick Warren i Klaudia Gawlas. Na manifestaciji Green Future Stadium u Senti nastupiće David Temessi i DJ Sesha, i organizatori rade na tome da obezbede i nastup izvođača iz inostranstva. 100 kombinovanih ulaznica za Green Future Festival i manifestaciju Rave u šumi su dostupne u poslastičarnici Almaši od  danas po ceni od 2500 dinara, uskoro počinje i Božićna akcija Green Future Festivala, a za žurku u Senti će karte biti u prodaji sledeće godine.

 

Tags: , , , , ,