Home

VESTI

Belgrade Riot fest 4: 30 godina panka u Beogradu

No Comments Festivali

Četvrti Belgrade Riot festival biće održan 29.decembra od 20h u klubu Garaža. Na prednovogodišnjem pank druženju nastupiće Direktori, Dža ili Bu, NBG, SMF, Terrier i Blast 77.

 Na samom kraju 2018.godine u klubu Garaža desiće se festival koji ni jedan panker u gradu ne treba da propusti – Novogodišnji Belgrade Riot festival okupiće bendove koji su bili nosioci pank scene sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, ali neke nove bendove koji na pravi način nastavljaju beogradsku pank tradiciju. Tako će se na bini 29.decembra naći legendarni Direktori, Dža ili Bu, NBG i SMF, ali i Terrier i Blast 77.

 

 Očekujte ekskluzivne goste,dobru zabavu, druženje sa prijateljima koje ste ko zna kada videli na koncertima, jer ovo se ne propušta“ kažu organizatori festivala i pozivaju sve prave ljubitelje panka da u dobrom raspoloženju isprate 2018.godinu i daju podršku bendovima koji svojom svirkom i energijom i dalje pokazuju da su legende ovog žanra na ovim prostorima.

 

 

Satnica festivala:

20h – BLAST 77

21h – DIREKTORI

22h  – DŽA ILI BU

23h – NBG

00h – TERRIER

01h – SMF  

 

 

 

 

Ulaznice za Belgrade Riot 4 po ceni od 600 RSD u prodaji su u Žila Shop-u, Felix Shop-u (TC Sremska) i Gradskom kutku. Na ulazu u klub Garaža 29.decembra, ulaznice će biti dostupne po ceni od 800 RSD.

Tags: , , , , , , , , ,