Home

VESTI

Završena spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana!

No Comments Festival

Završena spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana!Završila spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana! Nakon 5 dana, 5 noći, boat partija i afterpartija završila je spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana.

 

Sonus festival je opet dokazao da zasluženo nosi titulu jednog od 10 najboljih svetskih festivala u avgustu. Na plaži Zrće nastupilo je više od 60 izvođača. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso bili su puni od početka festivala u nedjelju 20. avgusta do petka 25. avgusta kad je Sonus je završio sad već legendarnim afterpartijem.

  

Pravo letnje vreme, uzavrela atmosfera, nasmijana lica i svakog dana desetak hiljada posetioca iz više od 60 zemalja sveta plesali su uz zvukove jednih od najvećih imena svjetske elekronske scene danas.

 

Na festivalu su nastupile zvezde čijim nastupima se mogu pohvaliti retki festivali u Europi:  Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Adam Beyer, Loco Dice, Chris Liebing,  me, Pan-Pot, Floorplan, Tale Of Us, Joseph Capriati, Jamie Jones, Sam Paganini, Seth Troxler, Marco Carola, Maceo Plex, Apollonia, Len Faki, Matador, Enzo Siradusa, Archie Hamilton, tINI, Monika kruse, Magda i mnogi drugi. Ono na što je Sonus posebno ponosan je i nastup domaćih i regionalnih DJeva koji su svojim nastupima pokazali koliko odlične muzike dolazi i sa naših područja. Nastupili su Mariano Mateljan, Valentino Kanzyani, Dejan Milićević, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj, Felver, Mimi, Homeboy, Ivan Komlinović, Ian F., Andrologic i Josip Milković.

 

 

 Završena spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana!

Završena spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana!

 

 

Prema rečima Dalibora Olivera Zjačića, osnivača i jednog od organizatora Sonus festivala: «Mogu slobodno reći da je ova godina bila pravi spektakl i sigurno najbolje izdanje Sonusa dosad, uz nevjerojatnu atmosferu i reakciju posjetitelja. Gotovo jednoglasni zaključak svih izvođača je bio da im je nastup na Sonusu bio jedan od najboljih u godini. Posebno bih htio istaknuti i ovim putem se zahvaliti na vrlo profesionalnoj i uspješnoj suradnji s ljudima na čelu grada Novalje, pogotovo gradonačelnikom, gospodinom Antom Dabom, zatim glavnim stožerom zadarske policije na čelu s gospodinom Vulinom, lokalnom policijom u Novalji i svim klubovima i koncesionarima na plaži Zrće. Mi smo vrlo ponosni na goste Sonus festivala koji na festival dođu plesati i zabavljati se, bez incidenata.

 

 

Završena spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana!

Završena spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana!

 

 

Kako smo saznali od policije i gradskog redarstva, za vrijeme Sonusa je bio prvi dan u sezoni da niti jedina kazna nije isporučena u gradu Novalji. U suradnji s partnerima iz Njemačke, svake godine se trudimo poboljšati iskustvo posjetiteljima, kako vezano za zvuk tako i samu organizaciju cijelog festivala zadržati na svjetskoj razini i vjerujem da će iz godine u godinu doživljaj posjetiteljima biti na sve višem nivou. Mi smo već krenuli sa pripremama za Sonus festival 2018. godine kada bi željeli još više gostiju pokazati našu lijepu Dalmaciju i upravo Hrvatsku ponuditi kao destinaciju za vrhunski provod. U narednom periodu u planu su i razni We Love Sound eventi tako da očekujemo našu vjernu publiku i na plesnim podijima u Zagrebu.»

Za sve novosti, pratite Sonus na socijalnim mrežama.
Facebook: www.facebook.com/insoundwetrust    
Instagram: www.instagram.com/welovesound