Home

VESTI

Završen prvi We Love Sound Festival u Zabrebu

No Comments Festival

Završen prvi We Love Sound Festival u ZabrebuZagreb je ovog vikenda bio domaćin prvog međunarodnog festivala elektronske muzike, Sonusovog WELOVESOUND festivala koji se održao u petak, subotu i nedjelju na nekoliko lokaciju u Zagrebu.
  
Par hiljada ljudi plesalo je uz jedne od najvećih imena svetske elektronske scene tokom 2 dana i 2 noći festivala.

   

  

Festival su otvorili nastupi legende techno zvuka – Chris Liebinga u klubu Boogaloo i jedne od najvećih svetskih zvezda – Loco Dicea u klubu The Best Venue Hall. Uz Liebinga nastupile su domaće snage: Labud, Shipe, Senno, Matya i F.O.R.M. live. Publiku su za Loco Dicea zagrijali Marina Karamarko i Mimi. Oba partyja obilježila je odlična atmosfera, puno pozitivne energije i ovacija publike koju su izvođači apsolutno zaslužili.

 

 

 Završen prvi We Love Sound Festival u Zabrebu

Završen prvi We Love Sound Festival u Zabrebu

 

 

Drugi dan festivala obilježio je dnevni party na otvorenom, u Sportskom parku Mladost, uređen u ambijentu koji je ponekim ljudima ostavio dojam kao da su nekoj od svetskih party destinacija i za kojeg kažu da u Zagrebu još nisu doživeli. Na open air delu WELOVESOUND festivala nastupila je jedna od najbitnijih dama svetske techno scene – tINI, članovi Fuse ekipe – Enzo Siragusa i naš Mariano Mateljan, slovenski DJ svetskog glasa Valentino Kanzyani, domaća podrška s trenutnom adresom u Berlinu – Homeboy. Open air je zatvorila legenda Timo Maas. Vrući letnji dan, divna energija i zvuci najkvalitetnije elektronske muzike na sceni danas, rasplesali su zagrebačku publiku do ponoći.

 

Noćni deo programa nakon open aira preselio se u zagrebačke klubove Johann Franck i Opera gde su za ples bili zaduženi Timo Maas, Miguel Campbell, Gauthier, Felver, Kristijan Molnar i Ivan Mastermix.

Festival je završio afterpartyjem za kojeg su bili zaduženi članovi Fuse London kolektiva. U nedjelju, u klubu The Best Venue Hall najvjerniji partijaneri su uživali do 14h u nastupu Archie Hamiltona, Enzo Siraguse, Rosska i Valentina Kanzyanija.

 

 

Završen prvi We Love Sound Festival u Zabrebu

Završen prvi We Love Sound Festival u Zabrebu

 

 

Organizatori WELOVESOUND festivala su se putem socijalnih mreža zahvalili svim posetiocima koji su došli podržati prvo izdanje ovog festivala i pozvali ih na svoj sledeći događaj, 5. rođendan Sonus festivala na Pagu. Ovaj renomirani festival i jedan od 15 najboljih svetskih techno festivala ove godine će se održati od 20. do 24. avgusta. 

 

Snimak tINI sa open air-a

Snimak Valentino Kanzyani sa open aira

 

Više informacija o događajima organizatora možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici: www.facebook.com/insoundwetrust