Home

VESTI

Završen Lovefest DJ konkurs “Mlade nade”

No Comments Festival

Završen Lovefest DJ konkurs "Mlade nade"Pobednici ovogodišnjeg Lovefest konkursa "Mlade nade" su Viktor Apostolski iz Skoplja i Bojan Musulin iz Beograda. Oni će 2. i 3. avgusta imati jedinstvenu priliku da festival iskuse direktno sa DJ pulta i muziku puštaju na Guarana Energy Stage-u.

   

Tradicionalno festivalsko takmičenje za izbor najboljih mixeva za ovogodišnji Lovefest, završeno je 20. juna u ponoć, a u proteklih mesec dana na konkurs se prijavilo više od 150 učesnika.
  

Prema rečima organizatora neverovatan broj prijava samo je pokazatelj koliko mladih di-džejeva ima u Srbiji.

"Organizujući konkurs "Mlade nade", Lovefest se već dugi niz godina trudi da pomogne mladim di-džejevima u Srbiji. Ponosni smo i na to što smo upravo putem konkursa otkrili neke od veoma talentovanih mladih ljudi koji su danas uspešni i poznati kako u državi, tako i šire. Konkurs "Mlade nade" je podstrek da se umetnici dokazuju i budu bolji, a verujemo da će ih u našoj zemlji biti sve više”, poručili su iz organizacije.

Pobednike konkursa izabrao je stručni žiri, a svaki od njih će na raspolaganju imati više od sat vremena da publiku zabavi i zagreje za svoje starije kolege.

 

Pobednički mixevi:
Bojan Musulin a.k.a. Neutron (Beograd)
Viktor Apostolski (Skopje)

 

 

 Završen Lovefest DJ konkurs "Mlade nade"

Završen Lovefest DJ konkurs "Mlade nade"

 

 

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica

Organizatori festivala najavili su da je danas počela prodaja jednodnevnih ulaznica. Broj karata za jedan dan festivala po promotivnoj ceni od 499 dinara je ograničen.  Trenutna cena trodnevnih ulaznica je 1299 dinara, a organizatori najavljuju da će sledeća biti 1599 dinara. Pred početak festivala cena karte za tri festivalska dana biće 1899 dinara, a posetioci mogu da kupe ulaznice u svim poslovnicama Eventima u Srbiji. 

 

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji. Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie, kao i Darkwood Dub i Darko Rundek. Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji.

Aktivnosti UG Lovefest usmerene su i na akcije koje doprinose razvoju jednakosti, solidarnosti i tolerancije među ljudima sa akcentom na projekte koji imaju humanitaran, socijalni, ekološki, edukativan i zabavni karakter. Do sada su realizovane akcije „Prevencija HIV-a“, kao i humanitarna akcija „Hrana za sve“.

Više o festivalu: www.lovefest.rs