Home

VESTI

Sziget 2018: Predstavljamo “World, Europe i Colosseum” stejdž

No Comments Festival Sziget

World, Europe i Colosseum stejdz će prikazati najbolje što se tiče alternativne, nove i elektronske muzike trenutno u svetu, uključujući nastupe Les Negresses Vertes, LaBrass Banda, Tommy CA$H, KETTCAR, Blaudzun, Ben UFO, The Martinez Brothers, Tiga i preko 100 drugih. 

Umetnici koji će nastupati na World Stejdžu su Les Negresses Vertes, Transglobal Underground feat. Natacha Atlas LaBrass Banda. Na stejdžu Europe to su Tommy CA$H, KETTCAR, Blaudzun and Fresku. Za najnovije iz sveta elektronske muzike na stejdžu Colosseum Telekom zaduženi su Ben UFO, Eagles & Butterflies, The Martinez Brothers & Tiga. 

Sziget festival privlači skoro 450 000 fanova iz 70 država na ostrvo u srcu Budimpešte. Pruža odmor i potpuni festivalski ugođaj sa non-stop žurkama, sjajnim koncertima, širokom internacionalnom zajednicom, i svim atrakcijama koje grad nudi. Sziget ili „Ostrvo slobode”, može se smatrati nezavisnom državom. To je više festivala u jednom, sa približno 50 programskih prostora i oko 200 događaja dnevno.

Nagrađivan i hvaljen zbog muzičkih imena koje dovodi, Sziget je nedavno dobio još jedno priznanje – „Line-up godine“ na European Festival Awards 2017, i to drugu godinu zaredom. Sziget je u svojoj kategoriji na ovoj dodeli nagrada stajao rame uz rame sa deset najboljih svetskih festivala, uključujući velike festivale kao što su Glastonbury, Roskilde i Lollapalooza.

Ulaznice za tri, pet i sedam dana za Sziget su sada u prodaji. Cene počinju od 70 eura.

Za više informacija i ulaznica posetite szigetfestival.com

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,