Home

VESTI

Warriors Dance Festival – Day Zero!

No Comments Festival

Warriors Dance Festival - Day Zero!Caspa je odrastao u zapadnom Londonu slušajući jungle i hiphop. Bio je previše mlad u vreme jungle rejvova, tako da je morao da se zadovolji slušanjem mikseva Brockie i Det na kasetama. Kada se pojavio garage imao je dovoljno godina da krene na žurke.
   
Nakon nekoliko veoma uspešnih izdanja i remiksa koje je uradio, u  oktobru 2007. godine, Caspa zajedno sa Raskom dobija poziv od kluba Fabric da uradi, 37. po redu, kompilaciju FabricLive. Pre njih ove specijalne mikseve radili su autori kao što su: John Peel, Fabio & Grooverider i DJ Craze.
 

Ovo je ujedno bila prva, komercijalno dostupna, dubstep kompilacija, koja je  doprinela populariziciji žanra. Mnogi su, na ovaj način, prvi put čuli kako zvuči dubstep.

 

 

 Warriors Dance Festival - Day Zero!

Warriors Dance Festival – Day Zero!

 

 

2008. godine Caspa je počeo saradnju sa čuvenom agencijom ‘Coda’, što mu je donelo nastupe na relevantnim događajima i festivalima kao što su: Glastonbury, Global Gathering, Big Chill i Glade. Nastupao je u Izraelu, na Novom Zelandu, u Americi, Kanadi, Evropi i širom velike Britanije.

CASPA  / London, UK
Genre: Dubstep/Bassline

Local Support:
Mkdsl / Belgrade, SRB
Rebel B / Belgrade, SRB

Cena karte 500 RSD