Home

VESTI

Vuča: Očekujemo dobar provod na Trenchtownu

No Comments Festival

Vuča: Očekujemo dobar provod na Trenchtownu

Povodom nastupa sastava Darkwood Dub na desetom regionalnom muzičkom festivalu Trenchtown, pevač benda Dejan Vučetić Vuča dao je sledeću izjavu:

“U subotu, 1. maja, sviramo na Velikoj bini Trenchtown festivala. Ovo nam je treći ili četvrti put da sviramo na Trenchtownu, atmosfera na festivalu je svaki put bila odlična, očekujemo dobar provod i ove godine. Nedelju dana ranije, u subotu, 24. aprila, sviramo u Leskovcu, a dan kasnije nastupamo na Supernatural festivalu u Beogradu. Što se tiče ostalih aktivnosti benda, poslednjih par meseci smo u studiju, snimamo nove pesme, planiramo da objavimo singl pre leta, a album do kraja godine.”

Na Trenchtown festivalu Darkwood Dub će nastupiti u subotu, 1. maja, na Velikoj bini, zajedno sa bendovima Sunshine i Zoster. 

 

Kompletan muzički program sa satnicom, kao i prateće sadržaje u okviru programa Kultur Fitnes, možete naći na sajtu festivala – www.trenchtown.org

Obaveštavamo vas i o nekim korisnim informacijama za posetioce festivala:
Kamp se otvara 29. aprila u 12h i biće otvoren do 3. maja u 18h.
Kao i svake godine, za vreme Trenchtown festivala, od 30.aprila do 2.maja, obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce festivala.

 

Polasci sa Železničke stanice u Subotici:
17, 19, 20, 21 i 22h

Polasci iz Etno kampa:
18, 01, 02, 03 i 04h

Takođe, svim posetiocima biće dostupan taksi prevoz (takozvani Trench taxi) do Etno kampa po popularnim cenama

(više informacija – http://www.trenchtown.org/trench-fest/trench-tips).  

Tokom festivala, posetiocima će biti na raspolaganju festivalski restoran koji će raditi 24 sata dnevno.
 

 

 Ovako je bilo prošle godine

 Ovako je bilo prošle godine

 

 

Deseti regionalni muzički festival Trenchtown, koji i ove godine organizuje FOKUS fondacija, održava se od 30. aprila do 2. maja.

Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode – samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od mađarske granice.

Karte se mogu kupiti u Beogradu – Bilet Servis, Mamut megastore i Supermarket (Višnjićeva 10), Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i Subotici –  Caffe knjižara Plato.

Dnevne karte se mogu kupiti po ceni od 650 dinara, a kompleti karata za sve dane po ceni od 1.650 dinara.  

Online prodaja karata je u toku i to preko sajta gigstix (www.gigstix.com) po istim cenama.

Princip online kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.

Vaučer se menja za narukvicu –  ulaznicu na ulazu festivala Trenchtown, a sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.

 

 

 Ovako je bilo prošle godine

 Ovako je bilo prošle godine

 

 

Od 30. aprila karte će biti nešto skuplje.  

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji je kapacitet zbog velikog interesovanja ove godine uvećan na 700 šatorskih mesta, a biće dostupan i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.

Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.

Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.
 
 

Video snimke najupečatljivijih momenata sa prošlogodišnjeg festivala možete pogledati na YouTube kanalu Trenchtown festivala, na:

www.youtube.com/user/trenchtownfestival

Osetite delić atmosfere prošlogodišnjeg Trenchtown festivala, posetite galeriju fotografija na

www.trenchtown.org/trench-media/trench-gallery/2009

 

 

Vidimo se na Trench-u

www.trenchtown.org