Home

VESTI

Vrhunska muzika na snegu, Big Snow

No Comments Festival

The Big Snow Festival, Kopaonik, 23-29. Mart 2012. godine

Najveći evropski zimski muzički festival „The Big Snow“, koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 30. marta 2012, u okviru velike akcije koja traje do kraja januara, svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka, omogućio je da uz velike popuste već za 99 evra uživaju u najboljoj zabavi na snegu.

Ova promotivna cena podrazumeva 7 dana (6 noći) smeštaj u samom turističkom centru (Konaci i Jat apartmani), kao i ulaznicu za sedmodnevni provod na ovom događaju sezone, na kojem će nastupiti preko 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača urbane muzike, raspoređenih na 10 bina.

 

Akcija traje do 31. januara i broj mesta je ograničen.
   
Svim posetiocima, Skijališta Srbije i organizatori su omogućili šestodnevni ski-pass za period trajanja festivala za samo 39 evra. Novi sistem za veštački sneg, ukoliko zatreba, pokriće više od 70 odsto kapaciteta skicentra na Kopaoniku, i time omogućiti ljubiteljima zimskih sportova da skijaju bez obzira na vremenske prilike. 

 

 

 The Big Snow Festival, Kopaonik, 23-29. Mart 2012. godine

The Big Snow Festival, Kopaonik, 23-29. Mart 2012. godine

 

Ovaj nesvakidašnji skijaško-muzički događaj obeležiće vodeći svetski izvođači kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms DYNAMITE, Freestylers, Modestep, Judge Jules, Eddy Tample Morris, Micky Slim i mnogi drugi. Od domaćih sastava nastupiće najznajčajniji bendovi urbane muzike u Srbiji kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitchme, Deca Loših Muzičara, Eyesburn, Vrooom, i mnogi drugi. Pored noćne zabave biće organizovane i dnevne, tzv. Apre-ski žurke kao i atraktivan sportski program u kome će učestvovati vrhunski svetski ski i snowboard takmičari i rekreativci.

“The Big Snow festival”je pre dve godine pokrenula najveća svetska turitička agencija Thomas Cook, dok se u 2012. organizaciji priključuje i Exit tim uz podršku Vlade Srbije i MK Mountain Resort-a.

 

 

 

Više informacija na:

www.bigsnow.rs