Home

VESTI

Vodimo vas na Way Of Life festival 2018

No Comments Festival Way Of Life

Ako ste ljubitelji kvalitetne zabave pod otvorenim nebom, trance muzike, kampovanja, upoznavanje novih, zanimljivih osoba i željni avanture, onda je Way Of Life Festival pravi dogadjaj za Vas!

U Spomeniku prirode Straža (Vršac) i ove godine imaćete jedinstvenu priliku da slušate najbolje svetske trance Dj-eve. Ekipa koja organizuje festival iako je u prvi plan istakla vrhunski lineup, takodje je mislila i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora. A najbolje od svega je što ne morate da prelazite granicu i kilometre napornog puta, štedite novac za prevoz, jer konačno u Srbiji postoji festival svetskog ranga, koji se održava drugi put za redom.

Spomenik prirode Straža obasjava nestvarnom prirodnom lepotom, gde ćete imati priliku da provedete cetiri dana i tri noći u atmosferi koja ujedinjuje ljubitelje kvalitenog zvuka i programa koji ovom festivalu daje posebnu čar.

Priroda , muzika, pokret, svesnost je sve ono što budi i pokreće kretivnu energiju da se oslobodi i podeli sa drugima. Ono što ovaj festival čini posebnim je umetnička oaza posvećena vizelnoj umetnosti.

I ove godine, domaćin umetničkih radionica i galerije je Myth of Creation Unija. Umetnost nam je potrebna da bismo spoznali sebe, umetnost inspiriše, pomera granice I neprestalno nas tera da stvaramo, budemo kreativni, daje nam mogućnost da budemo slobodni.

Po mnogo čemu se ovaj festival ističe I razlikuje od drugih, a najsnažniji utisak ostavlja Dečije selo I njegovi domaćini CAPR Divan dan. Dakle mlade mame I tate nije tačno da je zabava stala u trenutku kada ste postali roditelji, sve I dalje može da funkcionise čak da bude lepše, bolje I zabavnije. Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja I slavi zajedništvo, ljubav I prirodu.

Definitivno festival vredan pažnje, manifestacija na kojoj nema predrasuda. Posetiće je mladi i stari, različitih kulturnih i ideoloških shvatanja, na ovom dogadjaju sve razlike se potpuno poništavaju vibracijama pozitivne energije i osmesima srećnih ljudi.

Ono što mi već pouzdano znamo je da će organizatori održati obećanu reč od prošlog leta I prirediti nam još kvalitetniji program I zabavu.

Ako niste još odlučili kako da vrele letnje dane provedete, mi vam savetujemo WOLF 2018 u Straži! Pristupačne cene karata I bogat program ne daje vam mnogo prostora da se dvoumite.

Pogledajte raspored dešavanja na www.wayoflifefest.org/time-table/

 

 

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Way Of Life festival 2018.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“WOLF 2018”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

 

Tags: , , ,