Home

VESTI

Vodimo vas na Soundlovers X!

No Comments Festival Soundlovers

Festival elektronske muzike Soundlovers, koji se u Zrenjaninu održava deseti put zaredom, na današnjoj, zvaničnoj pres konferenciji predstavio je izvođače za ovogodišnji ˝Soundlovers X˝ i najavio pravi letnji spektal.

Najveći festival elektronske muzike u Srednjem Banatu, Soundlovers festival, ove godine slavi deceniju postojanja. Povodom proslave ovakvog jubileja, ekipa pomenutog festivala je najavila ˝pravi letnji spektal˝.

Ove godine smo se potrudili da u Zrenjanin dovedemo neka od svetski poznatih i priznatih imena sveta elektronske muzike kako bismo ovaj jubilej obeležili na najbolji mogući način, poručio je Đorđe Banjai, PR festivala.

SVETSKI POZNATI DJ-EVI DOLAZE NA SOUNDLOVERS X

Kako Banjai navodi, na ovogodišnje izdanje Soundlovers festivala doćiće izvođači koji su nastupali na gotovo svim najvećim i najpoznatijim svetskim festivalima i u nekim od najboljih svetskih klubova, a dodaje da je interesovanje za festival veliko.

Centralna imena Soundlovers X festivala su dobro poznata ljubiteljima elektronskog zvuka širom sveta, a u pitanju su Karim Mika (Egipat) koji je nakon apsolutnog osvajanja scene u Africi došao u Evropu kako bi radio sa jednim od najuticajnijih ljudi u muzičkoj industriji, DJ Afrojack-om, dok je subota rezervisana za Avadox-a, najpoznatijeg slovenačkog EDM DJ-a i čoveka koji je nastupao na najvećim svetskim festivalima kao što su ˝Ultra˝, ˝Electric Love˝, ˝ADE˝, ˝Daydream˝ kao i na mnogim drugima, dodao je.

˝TECHNO SUNDAY˝ OVE GODINE PRVI PUT NA SOUNDLOVERS-U

Techno titan sa naših prostora i jednan od apsolutnih favorita kada je underground zvuk u pitanju, TKNO, biće centralno ime Soundlovers X-a u nedelju 22. jula.

Pored navedenih izvođača, podršku će pružiti sledeća imena:

  • Wreckvge
  • Pessto
  • Peryz & Daave
  • Lena Glish
  • DJ Veljko Jović

A još imena će uskoro biti objavljeno.

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Soundlovers festival 2018.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“Soundlovers X”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

Tags: , , , , , ,