Home

VESTI

Vodimo vas na nastup benda Banda Panda

No Comments Festival

Vodimo vas na nastup benda Banda Panda

Banda Panda ponovo organizuje event za sve one koji vole da igraju sa nama.

 

Za vas koji niste upućeni, Banda Panda je novi sastav koji predvodi Dušan Lilić, bivši član "Mladih Ljudi". Žurke sastava "Banda Panda" su tematske žurke, koje će uvek pratiti neki umetnički efekat.

 

Od sitnih detalja, pa do čitavih performansa, potrudićemo se da Vam naše događaje učinimo interesantnijim od onoga na šta ste inače navikli u Beogradskom noćnom životu. Stoga će vam se na ovom događaju predstaviti beogradski crtači grafita i ostali "street art" umetnici.

Glavno ime ovog dogadaja je naša gošca iz Frankfurta, MIKIKO MOROHASHI, ženski DJ japanskog porekla, resident "Lea Park" žurki u Nemačkoj. Mikiko Morohashi 1997. započinje svoju DJ karijeru u Tokiju. U tom periodu konstantno pušta muziku u lokalnim barovima i klubovima u centralnim delovima Tokija. Kasnije se seli u Nemačku.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Banda Panda".

Rok za slanje mailova je na dan eventa, za svaki pojedinačni event, do 10:00h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Pošto je iskusila duh Berlina, koji je dom techno muzike, svoju novu DJ karijeru u Frankfurtu započinje 2004. godine. Muzički pravci na koje je najviše skoncentrisana su Deep house, Technohouse i Foour-on-the-floor. 

 

Ali to nije sve. Na ovoj žurci smo za vas spremili još jedno veliko iznenađenje. Ako ste 2010. godine u portrazi za internacionalnom zvezdom budućnosti, jedan od najozbiljnijih kandidata je PYZTEK iz Zagreba, Hrvatska. Mali ali ubitačan, ovaj hrvatski DJ je konstantan u svojoj ljubavi prema tech house-u, house-u I njegovim omiljenim disko zvucima. 

 

 

Vodimo vas na nastup benda Banda Panda
Vodimo vas na nastup benda Banda Panda
 
Njegova ljubav prema muzici je pomešana sa velikim talentom koji ga je već vodio put Londona, Berlina, Pariza, Istanbula, Minhena, Beča, Milana, Beograda, Tuluza itd. Poslednje 3 godine Pyztek je jedno od glavnih imena na elektronskoj sceni u Hrvatskoj. Resident je u klubu SIRUP, jednom od najboljih klubova u Zagrebu. Još jedno od važnih mesta u njegovoj karijeri je klub Porat na hrvatskoj obali.

Karte do 00h 200 RSD, posle 00h 300 RSD

 
 
BANDA PANDA PARTY!

MIKIKO MOROHASHI / TOKIO
PYTZEK / ZAGREB
BANDA PANDA / BEOGRAD

 
 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject stavite ime eventa (ili filma), a u nastavku maila upišete vaše ime i prezime kao i broj mobilnog telefona. Mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje karata od strane dobitnika, Muzički internet magazin, Clubbing.rs neće objavljivati spisak i imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}