Home

VESTI

VODIMO TE na Rejv u šumi!

No Comments Festival

Zamisli šumu i u njoj ludu žurku koja traje do ranih jutarnjih sati. Đuskaj pod vedrim nebom i sa prirodom dok ti ritam diktira vrhunski #techno zvuk.

Šta više možeš da poželiš? Dođi na Rejv u šumi na Adica bazenima u Adi – subota, 16. Jun, Serbia Color Festival 2018, pravo mesto da započnes svoje leto.

Pogledajte aftermovie kako je bilo prošle godine:

Serbia Color Festival 2017 Official Aftermovie

Serbia Color Festival 2017 Official AftermovieVidimo se na Green Future Festivalu —-> Green Future Festival 2017James Zabiela I Tomcraft (OFFICIAL) I Uberjakd I S.A.R.S. I Lea DobricicVideo: Pro Media

Gepostet von Serbia Color Festival am Donnerstag, 3. August 2017

 

Line Up:
19:00 Hansol
21:00 Divolly & Markward
22:30 Erick Kasell
23:30 COLOR SHOW
00:30 Angella
01:30 TKNO
03:00 Ilija Djokovic
05:00 Lea Dobricic
08:00 end

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a širom Srbije ili online.

BONUS: kupovinom ulaznice za festival posetioci mogu koristiti bazene rekreativnog centra “ADICA” tokom celog vikenda od subote ujutru do nedelje uveče. U okviru centra dozvoljeno je i kampovanje.

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:”REJV U ŠUMI“.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.

 

Oficialni event festivala:
https://www.facebook.com/events/162559567875046