Home

VESTI

Vlatko, Elemental i Sunshine na Beer Festu

No Comments Festival

Vlatko, Elemental i Sunshine na Beer FestuOvogodišnji Belgrade Beer Fest može da se pohvali dolaskom još jedne velike regionalne muzičke zvezde. Ovoga puta reč  je o jednom od najvećih virtuoza na gitari sa ovih prostora, muzičaru Vlatku Stefanovskom.
 

Ovaj vrsni instrumentalista nastupiće, posle četiri godine na najvećem domaćem festivalu, u subotu, 20. avgusta na Ušću i to će biti prilika da svi koji vole njegov rad, uživaju u muzičkom preseku izuzetno bogate karijere.
  

Vešto kombinujući više stilova, Stefanovski stvara savršene zvučne pejzaže u prebogatom opusu.

 

Slavni makedonski muzičar počeo je da svira sa 13 godina i već više od 40 godina gitara je njegov saputnik. Početak njegove karijere najviše obeležava osnivanje sastava Leb i Sol koji je bio jedan od najvažnijih bendova bivše Jugoslavije sa svojom fuzijom tradicionalne makedonske muzike i roka.

 

 

 Vlatko, Elemental i Sunshine na Beer Festu

Vlatko, Elemental i Sunshine na Beer Festu

 

 

Od sredine devedesetih Vlatko započinje solo karijeru, snima brojne albume, stvara muziku za pozorišta, osniva trio, a potom radi i sa vrsnim muzičarima iz celog sveta. 

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=uo9yKeWFGRc|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Vlatko Stefanovski

 

 

Po prvi put na Belgrade Beer Festu u sredu 17. avgusta nastupiće još jedno veliko regionalno ime – Elemental. Oni dolaze iz Zagreba i u njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji, čija se baza nalazi u rep muzici, mogu se naći tragovi razičitih žanrova što njihovo stvaralaštvo čini još orginalnijim. Elemental važi za bend koji ne poznaje ni granice ni ograničenja, i koji društveno angažovanim tekstovima ukazuje na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem. Osim što su vrhunski studijski muzičari, Elemental se tokom godina dokazao kao i jedan od najboljih koncertnih bendova, u šta će moći da se uveri publika na Ušću.

 

 

Vlatko, Elemental i Sunshine na Beer Festu

Vlatko, Elemental i Sunshine na Beer Festu

 

 

Na radost brojnih fanova, trećeg dana Belgrade Beer Festa nastupiće i beogradski hip–hop metal sastav Sunshine. Bend koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, zahvaljujući direktnim i provokativnim tesktovima, semplovima i jakom ritmu, pokazaće koliko moćno i danas zvuči.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Eu7md1FHn6w|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Elemental

 

 

U PRODAJI ULAZNICE ZA CROWN VIP TRIBINU

Pored brojnih muzičkih zvezda i iznenađenja koja očekuju posetioce na 14. Belgrade Beer Festu, organizatori će po prvi put ove godine posetiocima, koji žele da imaju poseban ugođaj za vreme festivala, omogućiti da koncerte prate sa VIP tribine. Do sada je mesto na VIP tribinama bilo rezervisano samo za specijalne goste, a ove godine svaki posetilac ima priliku da Beer Fest doživi na zaista poseban način.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Pb-k3d8Xpds|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Sunshine

 

 

Crown VIP tribina će imati najbolju poziciju u odnosu na glavnu binu i ograničen broj od 500 mesta po večeri, što će prisutnima omogućiti pun komfor. Uz kupljenu ulaznicu svaki posetilac će dobiti i pet besplatnih piva po izboru iz asortimana na Crown VIP tribini, kao i suvenir festivala. Prodaja ulaznica počinje u četvrtak 7.jula na svim prodajnim mestima Eventima, kao i preko online servisa www.eventim.rs, a cena ulaznice je 3.600 dinara po danu.

 

Producent festivala:
Beogradska kulturna mreža                                  
Uz podršku:
Skupštine Grada Beograda
Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija

www.belgradebeerfest.com
www.facebook.com/belgradebeerfest
www.twitter.com/BgBeerFest
www.instagram.com/belgradebeerfest
www.youtube.com/Belgradebeerfest