Home

VESTI

Veliki Prezir i Shiroko potvrđeni

No Comments Festival

Veliki Prezir i Shiroko potvrÄ‘eniPored Ramba Amadeusa i Eve Braun, sastavi Veliki Prezir i Shiroko novi su potvrÄ‘eni izvoÄ‘ači koji će nastupiti na glavnoj bini Supernatural festivala! Nastup na ovom festivalu biće koncertne promocije albuma oba benda, novog studijskog izdanja sastava Veliki prezir koji je u završnoj fazi produkcije, kao i promocija debi albuma sastava Shiroko pod nazivom ‘1’ koji je objavljen u decembru prošle godine.

 

Ujedno vas obaveštavamo da će na drugoj festivalskoj bini, Disko livadi, nastupiti beogradske DJ atrakcije Funky Šljiva, Idemo na Mars (Dj Flip i Mkdsl), Indie Go, Felony Flats feat Dj Inspektor( Banana rave), Dj Peca, Braca Burazeri, Tijana T.

Besplatan ulaz biće obezbeÄ‘en svim posetiocima festivala koji sa sobom donesu tri plastične flaše (pet ambalaža) i tri limenke. Sa idejom da se podigne svest o važnosti recikliranja Supernatural na ovaj način želi da podstakne graÄ‘ane na odgovorno ponašanje prema prirodi. Za sve one koji ne recikliraju cena ulaznice za festival iznosiće 400 dinara.

Supernatural festival

 

Fokus festivala 2009. godine biće obnovljivi izvori energije i reciklaža, a glavna festivalaska bina u potpunosti će funkcionisati na biodizel. Kao i predhodnih godina na festialu će se predstaviti brojne ekološke organizacije koje će kroz radionice predstaviti ekološke probleme i njihova rešenja.

 

 

Vise informacija

www.supernaturalfest.com